Zéro és a numerológia

Kiss Zoltán Zéro és a Numerológia
Újságcikk részlet 2002-ből

 

…Mióta vagy Zéro?

Évek óta készültem rá és 2000. 01. 01.-től használom a Zéro nevet is, mert ebben a dátumban is annyi nulla van…

Hogy miért pont Zéro?

Szívesen megválaszolom, mert már úgyis sokan kérdezték tőlem. Volt, aki hozzá is tette, akkor most te egy Nullának tartod magad? Természetesen nem tartom magam egy Nagy Senkinek. Erős a hitem önmagamban, éppen ezért is mertem bevállalni ezt a nevet, számolva a sok “jóindulattal”, amivel végül is alig találkoztam.

De miért pont Zéro?

Nővérem a férjével és a kislányukkal tíz évig éltek Olaszországban, Rómában, majd később Padovában, és  ezalatt többször is meglátogattuk őket. A RAI UNO – n szombat esténként mindig látványos show műsorok vannak. Egyszer, amikor éppen ott voltunk – kb. 1993-ban, fellépett egy énekes, úgy hívták:  Renato Zero. Sógorom elmondta, hogy  ez a kitűnő énekes azért is olyan népszerű, mert szinte minden pénzét betegek és  drogosok gyógyítására költi. Renato Zeronak hatalmas sikere volt! Az emberi érzelem, a szeretet ilyen nagyfokú, őszinte megnyilvánulását igen ritkán lehet megtapasztalni, aminek én ott tanúja lehettem. Mindenki állva tapsolt, a közönség “térdig” könnyekben, a legnépszerűbb olasz műsorvezető hölgy sem tudta a könnyeit visszafogni, és szinte mi sem a tv előtt. Láthattam, hogy a Zéro névből nem lehet baj! A  numerológiából  (számmisztika)  akkor már tudtam, hogy a zéró  korlátlan lehetőséget jelent a szellemiség felé, valamint egy másik számot a tízszeresére erősít fel,  két nulla már százszoros energia,  hogy az  Origó  középpontja és  hogy semmiféle negatív jelentése nincs.

Akkor és ott elhatároztam, hogy ezt a nevet használni fogom!

Tehát Zéro?

Feleségem, Simonyi Éva asztrológus, már jó ideje, sors, – személyiség, valamint párkapcsolati elemzéseket készít. Naponta látom, tapasztalom, hogy milyen csodálatos lehetőség az asztrológia is, és hogy milyen jól működik.

Amikor annak idején megkérdezte tőlem, volna-e kedvem a numerológiához, – tudta, hogy nyitott kapukat dönget-, azonnal igent mondtam! (Mindig is érdekelt a numerológia, csak nem voltak jól érthető könyvek.) Ezután majd’ egy éven keresztül minden héten egyszer Debrecenben voltunk Barta Évánál, az ország egyik legjobb numerológusánál, és akinek örök hálával tartozom.

Miért pont Zéro?

Mert nincsenek véletlenek!

A Kiss név gyakorisága miatt, már ifjúkoromban szerettem volna megváltoztatni a nevem, de a család nyomására elálltam e tervemtől. Pedig a feleségem vezetékneve nagyon tetszett volna. Egyébként nem baj, hogy így történt, mert egy férfi ne vegye fel a felesége nevét.

Simonyi Zoltán. Ugye nem rossz? 

És most figyelj Kedves Olvasó!

A pithagorasi ABC értékei szerint:

9   6     9   6      1      = 31= 4

SIMONYI ZOLTÁN:      31+35 = 66 =12 = 3

1   4   57   8   32   5   = 35 = 8

huszonöt évvel később:

9        6    1      5   6   = 27 = 9

KISS ZOLTÁN ZÉRO:       27+39 = 66 = 12 = 3!!!

2  11  8   32   5 8  9      = 39 = 12 = 3

Ugye nincsenek véletlenek?  Ráadásul, amit már 30 évvel ezelőtt nagyon jól éreztem, de nem tudtam, ma viszont már tudom, pontosan ez az energia hiányzott a numerológiai képletemből! Mióta a Kiss Zoltán Zéro nevet használom és a numerológiával foglalkozom – amely az önismeret egy fantasztikus lehetősége -, úgy érzem megtaláltam az igazi hivatásom. Úgy érzem, harmóniában vagyok magammal és a külvilággal, és ami a legjobb: sok rossz tulajdonságomtól megszabadultam (ezekről nem mesélnék), és még soha ilyen kiegyensúlyozottnak nem éreztem magam!

… úgy érzem, itt az ideje és kötelességem is, hogy tapasztalataimat és főleg numerológiai tudásomat átadjam mindazoknak, akikben már megszületett a felismerés: az önismereten keresztül juthatunk el oda, hogy boldogabb, emberibb életet élhessünk.

A Numerológiában a születési számaink és nevünk betűinek számértékei a Sorsunkat, Küldetésünket, Személyiségünket mutatják.

Minden Mindennel összefügg, és ez Több, Mint Érdekes!


Tisztelettel:

Zéro


Kiss Zoltán Zéro
numerológus