Visszajelzés

Bajsz Viktória

Bajsz Viktória

Hálás szívvel köszönöm azt az önzetlen tudást, amit maximálisan átadtál nekem a tanfolyam által. Rengeteg mindent megtanultam Tőled, amit már bátran alkalmazom  a vendégeimen is, akiknek rengeteg segítséget, önismereti tükröt, megerősítést adhatok.
Köszönöm, hogy nemcsak egy jó szakembert, hanem egy igazi embert is megismerhettem benned Zéro!
Köszönök Mindent!

Horváth Márta

Horváth Márta

Kíváncsian és lelkesen jelentkeztem a tanfolyamodra,miután a poptarisznya rádióban sikerült sorra kerülnöm az üzenő falon és elemzést mondtál rólam a nyáron és ősszel már a tanfolyamodon voltam. Az volt a döntő pillanat és mélyen megérintett, hogy látatlanul és ismeretlenül is, igaz dolgokat mondtál rólam és elgondolkodtam rajta és szerettem volna megtanulni és megérteni jobban, amiről beszélsz hétfőnként a rádióban.

A tanfolyamon nagyon sok érdekes és értékes tudást adtál át nekünk, örök hála érte. Élveztem az órákat, komoly dolgokról volt szó, de te humorral is fűszerezted mindig és megosztottad a tapasztalataidat és az elemzések során lehetett látni, hogy ez egy jó és hatékony szimbólum rendszer az önismeretre. Sokat segít nekem megérteni magam és az emberek viselkedését csupán a név és születési dátumból, ez nem semmi! Egy percet se bántam meg belőle, sőt én ajánlani tudom mindenkinek, aki elindult azon az úton,hogy szembe mer nézni önmaga pozitív és negatív tulajdonságaival és tesz önmagáért ezen a téren is.

Cseke-Balogh Erika

Cseke-Balogh Erika

Kedves Zéro! Az általad tartott tanfolyam, olyan mint egy kincsestérkép, ahol az X alatt az ember valódi önmaga rejtőzik. A képzést olyanoknak ajánlom, akiknek van bátorságuk szembenézni önmagukkal, szeretnék megérteni, segíteni a környezetükben élőket, a hozzájuk fordulókat. Nagyon fontos (én ezt nagyon szeretem benne), hogy bárhol, bármikor alkalmazható tudást ad, hiszen egy kis fejszámolás után nagyon fontos információkhoz juthatunk. Örülök, hogy rátaláltam a képzésedre és, hogy a tanítványod lehettem. :)

Üveges Anna

Üveges Anna

Elsőéves pszichológushallgatóként kezdtem bele a numerológia tanfolyamba. Zéro olyan tudást adott át, mely egész életemben elkísér majd. Azt gondolom, hogy az önismeretnek egy ilyen különleges, mégis logikusan működő világát érdemes már fiatalon elkezdeni kiismerni, mert a későbbiekben elénk kerülő élethelyzeteket tudatosan oldhatjuk meg, elkerülve ösztönös viselkedésünk buktatóit. 19 évesen még sok minden megtapasztalása áll előttem és ahogy Zéro is mondani szokta, nehézségek mindig lesznek, de azokat nagyobb önbizalommal, alapos előismerettel, tudatos odafigyeléssel kezelhetem majd és ez egy felbecsülhetetlen értékű Ajándék, amiért nagyon hálás vagyok! Zéro személyisége, emberszeretete és szemléletes előadásmódja kísért engem ezen a tanfolyamon. Nagyszerű oktató vagy, már a puszta jelenlétednek is gyógyító hatása van az emberekre!

Hálás köszönet Neked Mindenért!

Benkő Judit

Benkő Judit

Köszönöm a Tudást amit a Tanfolyam elvégzésével bővíthettem az eddigi ismereteimet. 10 éve az elsők között voltam, aki megvette a Könyvedet és innentől kezdve kezdődött az én Sorselemző pályám. Rengeteg új ismeretet szerezhettem be, ami bővíti a tudásomat és így, ezáltal is jobban tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Még egyszer Köszönöm Tiszta szívből és További sok sikert Neked.

Palotai-Fieder Mária

Palotai-Fieder Mária

A tanfolyamról: Nagyon tetszett, hogy online hallgathattam a tanfolyamot, kényelmes volt, két kisgyermek mellett is kivitelezhető, hogy részt vegyek. Már az első alkalomtól tapasztaltam, hogy az élet mennyire visszaigazolja, hogy a numerológia működik, és nagyon sok segítséget ad a művelőinek a mindennapokban. Sokat segít megérteni másokat, és más szemszögből tekinteni a konfliktusokra. Az előadások mindig érdekesek és szórakoztatóak voltak egyben: hatalmas információmennyiség, lebilincselő előadásmód :)

Nagyon köszönöm a lehetőséget!!

Erdei Irén

Erdei Irén

A tanfolyam a számok egyszerű, de rendkívül hatékony szimbólumrendszerével segített nekem abban, hogy fel tudjam térképezni a személyiségemben ható energiákat, a rossz irányokat korrigálni tudjam, mindezt az eddig megismert pszichológiai módszereknél pontosabban.

Sajnálom, hogy nem találkoztam hamarabb a numerológiával.

Zéro számomra egy hiteles személyiség, amellett, hogy sok hasznos tudást átad, szórakoztató is az előadásmódja.

Kalocsayné Bea

Kalocsayné Bea

Én nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, már az első órákon olyan dolgokat tanultunk, ami családunk férfi tagjaiban ismétlődik (apukám, férjem, vőm esetében) pedig nem vagyok kezdő, de hihetetlen nagy tudást szereztünk! Mindig nagyon vártam az órákat, köszönöm!