Visszajelzés

Csernus Anikó

Csernus Anikó

Kineziológusként tapasztalom, hogy a mentális zavarok, betegségek, testi tüneteket, szervi megbetegedéseket okoznak.
Zéro érdekes, érthető tanításával és segítségével mindenki könnyedén szert tehet megfelelő önismeretre, ami útlevél a kiegyensúlyozott, boldog élethez.
Ismerd meg önmagad, és a világ is érthetőbbé válik!

Makovej Éva

Makovej Éva

Kolumbiában élek, már évek óta tanulom a számmisztikát, a maja születési levél elemzését.

Zéro viszont nagyon praktikus, a mindennapi életre és a kapcsolatok buktatóira mutat rá és a javítanivalókra. Nagy hiányosságom volt például a betegségekkel való kapcsolat valamint a párkapcsolati formula is nagyon értékes.

Szintén új volt a sokféle életciklus számítás és a kétjegyű számok értelmezése. Fontos és jó az asztrológiával való kapcsolat beleszövése, Évi segítsége is értéke a tanfolyamodnak.

Máthé Ági

Máthé Ági

A tanfolyam óta az életet más szemmel nézem: sok dolgot elfogadok, amit eddig nem, megpróbálom a korlátaim hasznos oldalát érvényesíteni, és igyekszem a kapott energiáimat használni. Ti megmutattátok az irányt! Ezt az egy szót, hogy KÖSZÖNÖM, kevésnek érzem, ezért engedjétek meg, hogy képzeletben meghajoljak előttetek! A tanfolyam anyagában minden fontos, de ha rangsorolni kellene, akkor az első két helyre az önismeretet, és a betegségek lelki okait tenném!

Szeretettel: Máthé Ági

Kovács Bernadett

Kovács Bernadett

Fantasztikus élmény volt szó szerint részt venni a tanfolyamon, egy másik dimenzió tárult fel a világból.

A másik eszeveszettül jó hozadéka az volt a Te tanításodnak - és a Te drága párodénak, Simonyi Éva asztrológusnak, innen üdvözlöm Őt is,- hogy a másik embert, a KÜLÖNBÖZŐT, elkezdtem megismerni, megérteni, jobban elfogadni és remélem segíteni is tudok.

KÖSZÖNÖM! Nagy tisztelettel és szeretettel:
Kovács Bernadett

Erdei Irén

Erdei Irén

A tanfolyam a számok egyszerű, de rendkívül hatékony szimbólumrendszerével segített nekem abban, hogy fel tudjam térképezni a személyiségemben ható energiákat, a rossz irányokat korrigálni tudjam, mindezt az eddig megismert pszichológiai módszereknél pontosabban.

Sajnálom, hogy nem találkoztam hamarabb a numerológiával.

Zéro számomra egy hiteles személyiség, amellett, hogy sok hasznos tudást átad, szórakoztató is az előadásmódja.