Visszajelzés

Borosné Tóth Edit - asztrológia

Borosné Tóth Edit - asztrológia

Évekig vágytam rá, hogy asztrológiát tanuljak. Nagyon boldog voltam mikor ez a lehetőség felbukkant. Hab a tortán, hogy online végezhető. Otthonom kényelméből csatlakozhattam az órákra. Magas szakmai tudással és tapasztalattal felépített órák. Évi kedves, empatikus személyiség, az ő vezetésével az órák szinte repültek. Sokat tanultam a csillagok és bolygók világáról. Lehetőség volt kérdéseket feltenni és példákon keresztül gyakorolni az asztrológiai elemzéseket. A tanfolyam egyik ajándéka az önismeret volt. Segített, hogy jobban megértsem erősségeimet, gyengeségeimet. Emellett mások személyiségébe is mélyebb betekintést nyerhetek így jobban megérthetem, elfogadhatom őket. Ajánlom mindenkinek, aki érdeklődik az asztrológia iránt.

Borosné Tóth Edit
Melksham Anglia

Bujtor Ildikó - asztrológia

Bujtor Ildikó - asztrológia

Nekem személy szerint nagyon sokat adott a tanfolyam. Olyan dolgokat is megértettem a múlttal kapcsolatban, amit eddig nem tudtam a helyén kezelni. Jobban megismertem magam, próbálok a jó dolgokra koncentrálni. Nem kell mindennek tökéletesnek lenni, nem muszáj a családomat "kiidegelni". 
Folyamatosan nézem a bolygók állását, tranzitokat, hogy mikor mire kell figyelni. Remélem, hogy azt a tudást, amit kaptunk tudom majd a továbbiakban is hasznosítani. 

Ezer hála és köszönet! ♥️ 

Szeretettel: Bujtor Ildikó - Zalaegerszeg

Törjék Szilvia

Törjék Szilvia - numerológia

Kedves Zéro!

Ezúton szeretnék megköszönni mindent, amit tőled kaptam. Köszönöm, hogy "kinyitottad" a szemem, hogy hétről hétre átmehettem egy olyan alagúton, ami elvezetett önmagam és a környezetem megismeréséhez. 
Még nagyon hosszú út áll előttem és nagyon hálás vagyok, hogy elindítottál ezen az úton.
Kívánok neked még nagyon sok örömet a tanításban és az életben.
Üdvözlettel és hatalmas öleléssel:
Törjék Szilvia 
2024. február

Tilimpás Mária

Tilimpás Mária

Kedves Zéro!
Sok hálával köszönöm a Tanítást. Élveztem minden percét. Nagyon jó döntés volt, hogy elvégeztem az online tanfolyamot.🙂
Bepillanthattam a segítségeddel ebbe a kevesek által ismert és alkalmazott tudományba - amiért nagyon hálás vagyok. Ahol és amikor alkalmam lesz rá, biztosan fogok az élményeimről beszélni: a hozzáértésedről, a közvetlen, kellemes, érthető stílusodról, a sokrétű tapasztalataidról, élvezetes tanfolyamodról, stb…
További munkádhoz, hivatásodhoz kívánok nagyon jó egészséget, minden szépet és minden jót.

Szeretettel Makóról Tilimpás Mária
2024. február

Herzi Kata

Kedves Zéro!

Köszönöm, hogy részese lehetem a numerológia tanfolyamodnak.
Érzelmi és viselkedésminták (programok, hitrendszerek) feloldásával foglalkozom a tudattalan és az energia segítségével. Mélyebb tudást kaptam, hiszen ismerőseim közül, egy adott "problémát" van, aki pikk-pakk megold és van, akivel sokkal többet kell "dolgoznunk" rajta. Nekem itt lépett be a numerológia, a számok, nevek mögötti energia, amire már alapként tekintek. A személyiségünk, az egyediségünk. az egyéniségünk, a hová, milyen energiákkal, energiákba születtünk. Így jött a megértés a számok, a számkombinációk, képletek által, hogy kivel, milyen hosszú és minőségű utat fogunk megtenni a céljáig. Megkönnyíti, hogy még milyen energetikát érdemes becsatolnunk, átalakítanunk vagy elengednünk. Elképesztően nagy hozzájárulás ez, mert stabil támpontot ad és jól meghatározza az irányt és nagyobb látószögből tudok segíteni.
Persze az önismeretem is új tudásmozaikokkal gazdagodott. A mit, miért és hogyan csináltam, csinálok, érzek, gondolok.... rálátásai, a férjem, de legfőképp a fiam működésének mozgató rugói. Ez valóban KULCS!
Örülök, hogy ezt az értékes tudást általad ismertem meg, A viccek, a sztorik még jobban elmélyítik az információt. Amit átadsz és ahogyan átadod az nagy motiváló erővel hat, a magánéletedből megosztott tapasztalások pedig biztosítják, azt a bizalmi, baráti kapcsolódást.

Hálásan köszönöm Neked!
Herzi Kata

2024. február

Csizmadia Csilla

Csizmadia Csilla

Nagyon jó volt a tanfolyam. Köszönöm szépen 🙂 A kedvességed is, hogy végig részt vehettem. Tetszett, hogy szívvel-lélekkel adod át a tudásodat.
Csizmadia Csilla
2024. február

Antal Rita

Antal Rita

Debreceni Ritaként kezdtem el nálad a tanfolyamot márciusban és májusban már felvettem a férjem nevét, Antal Rita lettem azóta. A névváltoztatással nagyon sok más típusú energiát hoztam be az életembe. 
Először a poptarisznya.hu műsorában írtam neked a legelső üzenetem az üzenőfalra, és tele voltam kétségekkel. Ott hallottam arról, hogy indul a numerológia tanfolyam, és be is iratkoztam. 
Most nagyon jól érzem magam, és ezalatt a fél év alatt nagyon sokat tanultam, hogy megértsem, miért úgy történnek a dolgok, ahogy történnek. Megismertem saját magam, és a viselkedésemet is megértettem. Most már tudom, így 50 éves koromra, hogy mivel is szeretnék foglalkozni, és egyszerűen szerelmes lettem a numerológiába. 
Minden órát nagy izgalommal vártam, és öröm volt ez a 6 hónap. Hiányozni fog! Tervezem, hogy a kedves feleségedhez is beiratkozom jövő évben asztrológiára. Nagyon jó ember vagy, nagyon jó energiákkal, és akkora tudást adtál át, ami pénzben felbecsülhetetlen érték. Hálásan köszönöm! 
Antal Rita
2023. augusztus

Nagy Krisztina

Nagy Krisztina

Köszönöm Neked a tanítást!
Rövid volt az idő, de minden hasznos és értékes volt, amit Tőled kaptunk.
Hiszek abban, hogy csak azt tudjuk szeretni, akit ismerünk. Az önismeret hozzásegít minket ahhoz, hogy boldog és teljes életet tudjunk élni, lelkiismeret-furdalás nélkül, önazonosan. Zéro szavai megerősítettek arról, hogy jó úton járok.
Mindenkinek szívből ajánlom az írásait és a tanfolyamát, aki eldöntötte, hogy fejlődni szeretne és segíteni azoknak, akik ezt kérik.
Nagy Krisztina
2023. augusztus