Visszajelzés

Cseke-Balogh Erika

Cseke-Balogh Erika

Kedves Zéro! Az általad tartott tanfolyam, olyan mint egy kincsestérkép, ahol az X alatt az ember valódi önmaga rejtőzik. A képzést olyanoknak ajánlom, akiknek van bátorságuk szembenézni önmagukkal, szeretnék megérteni, segíteni a környezetükben élőket, a hozzájuk fordulókat. Nagyon fontos (én ezt nagyon szeretem benne), hogy bárhol, bármikor alkalmazható tudást ad, hiszen egy kis fejszámolás után nagyon fontos információkhoz juthatunk. Örülök, hogy rátaláltam a képzésedre és, hogy a tanítványod lehettem. :)

Üveges Anna

Üveges Anna

Elsőéves pszichológushallgatóként kezdtem bele a numerológia tanfolyamba. Zéro olyan tudást adott át, mely egész életemben elkísér majd. Azt gondolom, hogy az önismeretnek egy ilyen különleges, mégis logikusan működő világát érdemes már fiatalon elkezdeni kiismerni, mert a későbbiekben elénk kerülő élethelyzeteket tudatosan oldhatjuk meg, elkerülve ösztönös viselkedésünk buktatóit. 19 évesen még sok minden megtapasztalása áll előttem és ahogy Zéro is mondani szokta, nehézségek mindig lesznek, de azokat nagyobb önbizalommal, alapos előismerettel, tudatos odafigyeléssel kezelhetem majd és ez egy felbecsülhetetlen értékű Ajándék, amiért nagyon hálás vagyok! Zéro személyisége, emberszeretete és szemléletes előadásmódja kísért engem ezen a tanfolyamon. Nagyszerű oktató vagy, már a puszta jelenlétednek is gyógyító hatása van az emberekre!

Hálás köszönet Neked Mindenért!

Benkő Judit

Benkő Judit

Köszönöm a Tudást amit a Tanfolyam elvégzésével bővíthettem az eddigi ismereteimet. 10 éve az elsők között voltam, aki megvette a Könyvedet és innentől kezdve kezdődött az én Sorselemző pályám. Rengeteg új ismeretet szerezhettem be, ami bővíti a tudásomat és így, ezáltal is jobban tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Még egyszer Köszönöm Tiszta szívből és További sok sikert Neked.

Palotai-Fieder Mária

Palotai-Fieder Mária

A tanfolyamról: Nagyon tetszett, hogy online hallgathattam a tanfolyamot, kényelmes volt, két kisgyermek mellett is kivitelezhető, hogy részt vegyek. Már az első alkalomtól tapasztaltam, hogy az élet mennyire visszaigazolja, hogy a numerológia működik, és nagyon sok segítséget ad a művelőinek a mindennapokban. Sokat segít megérteni másokat, és más szemszögből tekinteni a konfliktusokra. Az előadások mindig érdekesek és szórakoztatóak voltak egyben: hatalmas információmennyiség, lebilincselő előadásmód :)

Nagyon köszönöm a lehetőséget!!

Erdei Irén

Erdei Irén

A tanfolyam a számok egyszerű, de rendkívül hatékony szimbólumrendszerével segített nekem abban, hogy fel tudjam térképezni a személyiségemben ható energiákat, a rossz irányokat korrigálni tudjam, mindezt az eddig megismert pszichológiai módszereknél pontosabban.

Sajnálom, hogy nem találkoztam hamarabb a numerológiával.

Zéro számomra egy hiteles személyiség, amellett, hogy sok hasznos tudást átad, szórakoztató is az előadásmódja.

Kalocsayné Bea

Kalocsayné Bea

Én nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, már az első órákon olyan dolgokat tanultunk, ami családunk férfi tagjaiban ismétlődik (apukám, férjem, vőm esetében) pedig nem vagyok kezdő, de hihetetlen nagy tudást szereztünk! Mindig nagyon vártam az órákat, köszönöm!

Ősz Erzsébet

Ősz Erzsébet

Új életet szerettem volna kezdeni és épp jókor, jó időben láttam meg a tanfolyamod. Amikor jelentkeztem, a kíváncsiság vezérelt. A Numerológia olyan tudást adott, amivel a "puzzle" minden kockája, minden darabja, a helyére került az életemben.

Tetszett az őszinteséged az elemzéseknél,  és a viccek felvillanyozták az előadásod.

Az Évikével, „született Simonyi Éva” való beszélgetés és a segítsége, egy életre megmarad bennem.

Köszönet és hála minden percért és óráért!

Csernus Anikó

Csernus Anikó

Kineziológusként tapasztalom, hogy a mentális zavarok, betegségek, testi tüneteket, szervi megbetegedéseket okoznak.
Zéro érdekes, érthető tanításával és segítségével mindenki könnyedén szert tehet megfelelő önismeretre, ami útlevél a kiegyensúlyozott, boldog élethez.
Ismerd meg önmagad, és a világ is érthetőbbé válik!