Visszajelzés

Antal Rita

Antal Rita

Debreceni Ritaként kezdtem el nálad a tanfolyamot márciusban és májusban már felvettem a férjem nevét, Antal Rita lettem azóta. A névváltoztatással nagyon sok más típusú energiát hoztam be az életembe. 
Először a poptarisznya.hu műsorában írtam neked a legelső üzenetem az üzenőfalra, és tele voltam kétségekkel. Ott hallottam arról, hogy indul a numerológia tanfolyam, és be is iratkoztam. 
Most nagyon jól érzem magam, és ezalatt a fél év alatt nagyon sokat tanultam, hogy megértsem, miért úgy történnek a dolgok, ahogy történnek. Megismertem saját magam, és a viselkedésemet is megértettem. Most már tudom, így 50 éves koromra, hogy mivel is szeretnék foglalkozni, és egyszerűen szerelmes lettem a numerológiába. 
Minden órát nagy izgalommal vártam, és öröm volt ez a 6 hónap. Hiányozni fog! Tervezem, hogy a kedves feleségedhez is beiratkozom jövő évben asztrológiára. Nagyon jó ember vagy, nagyon jó energiákkal, és akkora tudást adtál át, ami pénzben felbecsülhetetlen érték. Hálásan köszönöm! 
Antal Rita
2023. augusztus

Nagy Krisztina

Nagy Krisztina

Köszönöm Neked a tanítást!
Rövid volt az idő, de minden hasznos és értékes volt, amit Tőled kaptunk.
Hiszek abban, hogy csak azt tudjuk szeretni, akit ismerünk. Az önismeret hozzásegít minket ahhoz, hogy boldog és teljes életet tudjunk élni, lelkiismeret-furdalás nélkül, önazonosan. Zéro szavai megerősítettek arról, hogy jó úton járok.
Mindenkinek szívből ajánlom az írásait és a tanfolyamát, aki eldöntötte, hogy fejlődni szeretne és segíteni azoknak, akik ezt kérik.
Nagy Krisztina
2023. augusztus

Kata Szalay

Kata Szalay

Köszönjük szépen Zéro! 
Kedves Mindenki! Aki komolyan gondolkodik a tanfolyam elvégzésén annak feltétlenül ajánlom. Jómagam most fejeztem be. Amit kaptunk Zérotól az egy hihetetlenül nagy tudás, az órák kifejezetten baráti, közvetlen viszonyban zajlottak, néha vicces de hasznos példákkal, tapasztalatokkal. Zéro magas szintű oktató, aki a gyakorlatban (példákkal) is elmagyaráz mindent. Türelme, kiegyensúlyozottsága, tudása és kedvessége példaértékű. Nagy hangsúlyt fektet minden egyes tanulójára legfőképp az elemzések során. Lelkiismeretes, professzionális szaktudását csakis dicsérni tudom. Hálásan köszönjük a fáradhatatlan munkádat kedves Zéro! ️Hajrá, ne hezitáljatok, lépjetek! Ha valami hasznos időtöltés, akkor az a numerológia! 
Szeretettel: Kata Szalay
Lymm, Cheshire UK
2023. augusztus

Gáspár Tímea Eszter

Gáspár Tímea Eszter

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nem is tudom elmondani, milyen hálás vagyok a megkapott tudásért, poénokért, tanításokért. Olyan jól lehet kapcsolódni a többi emberrel a numerológia segítségével...🥰
Alázattal és hittel állok neki a munkának, sokat gyakorlok és készülök. Gyönyörű tudomány!
Gáspár Tímea Eszter
2023. augusztus

Csépány Ildikó

Csépány Ildikó

Mindig is érdekelt a numerológia, de a te tanfolyamod által lett komplex a tudásom a témában. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné megismerni önmagát, korlátait és kapcsolatainak összefüggéseit. A numerológia nagyon jó iránytű az élethez, amit te nagyon érthetően és közvetlenül adtál át nekünk. Köszönöm a tanítást. 
Csépány Ildikó
2023. augusztus

Pankaczi Roland

Pankaczi Roland

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam alatt. Az a szenvedély és lelkesedés ahogy tanítasz nagyon motiváló és rengeteg energiát adott a tanuláshoz. 
Köszönöm a sok tudást, amit átadtál rengeteg új dolgot tanultam remélem, hogy nem hozok majd rád szégyent 🙂
2023. augusztus

Tóth Györgyné Gizusmama 

Tóth Györgyné Gizusmama 

Tetszett a tanfolyam, és hálás szívvel köszönöm a befogadást. Remélem, hogy még egy jó ideig boldogan fogom tudni használni és örömet szerezni a szeretteimnek, a Barátaimnak, és nem fogom annyira magányosnak érezni magam.
Isten Áldását küldöm Nektek az életetekre és a munkátokra köszönettel. Áldás.
Tóth Györgyné Gizusmama 
2023. augusztus

Szikora Ágnes

Szikora Ágnes

Szeretnék köszönetet mondani a tudásért, amit kaptam Tőled. Dinamikus óráidon, rengeteg tapasztalattal fűszerezve kaptam egy átfogó képet a numerológia tudományáról. Hála és köszönet érte! 
Szikora Ágnes
2023. augusztus