Tanfolyamok

Véleményed szerint, mivel segíthetek Neked hatékonyabban?

Egy-egy üveg vízzel? Amely értékes ugyan, de nincs mindig kéznél. Csak akkor olthatod a szomjad, ha előtte azt megvásárolod.

Vagy a tanfolyam során átadott tudással? Mely bármikor a rendelkezésedre áll. Csupán meg kell meríteni benne a kulacsod, amikor csak szükséged van rá.

A tanfolyamra azokat várom, akik a tudásra szomjasak!

A megszerzett tudással nem halat kapsz, ami csak egyszer segít, hanem hálót, amely folyamatosan segítségedre lesz egész életed során.

Képletesen szólva olyan "forrás" birtokosa leszel a tanfolyam elvégzésével, amely

 • bármikor a rendelkezésedre áll, amikor csak szükséged van rá
 • sohasem apad ki
 • senki nem veheti el tőled

A tanfolyam elvégzéséről természetesen oklevelet, Tanúsítványt kapsz!

A magam részéről pedig nem őrzök titkokat, nem titkosítok dolgokat (Évi sem). Bennem nincs féltékenység, nem félek attól, hogy akár nálam jobb numerológus is lehetsz, minden tudásomat és tapasztalatomat szívesen átadom neked. A tudást azért kapjuk, hogy ezzel segítsük elő a világ fejlődését.

Sok tanítványom használja professzionálisan a nálam tanult numerológiai tudást, személyes elemzéseket készít, van, aki tanítja is, pénzt keres vele. Büszke is vagyok rájuk, mert jó célokra, az emberek segítésére, felelősséggel használják ezt a különleges, hasznos tudományt.

Mit nyersz a tanfolyamon szerzett tudással?

Egy életre szóló GPS-t, amellyel az életed, a sorsod, sokkal jobban a kezedben tarthatod, mint addig, amíg nem voltál e tudás birtokában. Tisztában lehetsz a lehetőségeiddel, sokkal jobban fogod érezni magad, érteni fogod, és egészen másképp fogod látni a világot, kulcsot kapsz másokhoz is, a családodnak, szeretteidnek is sokat tudsz segíteni.

Néhány érdekes adat, hogy mi mennyibe kerül.

 • Egy csésze kávé egy közepes árú kávézóban 450 Ft
 • Egy doboz átlagos cigaretta 2.300 Ft
 • Egy üveg 2 literes üdítő 500 Ft

A hat hónapos numerológia tanfolyam kisebb anyagi terhet jelent, mint napi egy csészényi kávé.

Sorolhatnám még, hogy mi mindenért kérnek pénzt, hisz semmi sincs ingyen (kivéve a Számmisztikai Szuper Kalulátort!), annak ellenére, hogy amit kapnak érte, az mulandó. Még akkor is mulandó, ha az ember öröknek érzi. Főként a műszaki cikkekre igaz ez.

Az viszont biztos, hogy egyetlen olyan dolog létezik ezen a földön, ami biztosan tartós, és addig működhet, amíg mi magunk élünk, és ez nem a legújabb, legdrágább plazma TV, hanem a megszerzett tudás.

A tudást nem vehetik el. Az ember maga lesz értékesebb általa. Ha pedig jól használja, előnyére fordíthatja az eseményeket, esetleg pénzzé is teheti tudását. Hisz ha belegondolunk, minden munka tudást igényel, és a tudásért adják a fizetést. Gyakorlatilag a munka is a tudás eladása.

A numerológia abban segít, hogy tudatosabban éljük az életünket, ne essünk bele minden gödörbe, megtaláljuk (anyagi) sikereinket, belső békénket, lelki boldogságunkat.

 1. Tetteinkkel írjuk a Sorsunkat!!! Életünk során sokszor kell döntenünk. Jellemzően a döntéseinket érzelmi alapon hozzuk meg. Ezért számtalanszor elkövetjük ugyan azt a hibát. A numerológia egy sokezer éves tapasztalati tudomány. Hozzásegít, hogy helyes döntéseket hozhass, amelyek évekre előre, pozitívan határozzák meg a lehetőségeidet.
 2. Jó, ha tudod, hogy életednek melyik periódusában vagy, és azzal az életterülettel foglalkozol, amit a Természet Erői támogatnak. Megtudhatod életed hosszabb és rövidebb ciklusait, sorsfordulóit is.
 3. A párkapcsolatod, gyermeked és mások személyiségét is megismerheted, és tudsz nekik segíteni! Nem az a cél, hogy tönkretegyük, hanem, hogy segítsük egymást!
 4. A képletedben benne van, hogy milyen betegségekre vagy hajlamos, de az is, hogy mit kell tenned, hogy elkerülhesd!
 5. Mi az a foglalkozás, amiben a legjobb lehetsz! Sokkal hamarabb megtalálhatod a helyed az életben, a foglalkozásodat, karrier lehetőségeidet, anyagi boldogulásodat. Akivel kapcsolatba kerülsz, tárgyalsz, függ tőle a sorsod, ha csak a nevét ismered, szinte mindent tudhatsz róla.
Online
Kiss Zoltán Zéro
4 hónap
63 960 Ft-tól
Személyes
Kiss Zoltán Zéro
4 hónap
63 960 Ft-tól
Online
Simonyi Éva
4x5 hónap
79 950 Ft-tól
Személyes
Simonyi Éva
4x5 hónap
Ft-tól