Siker, pénz, csillogás

Siker, pénz, csillogás

2018. május 07.

Siker, pénz, csillogás

Így kell nevet választani!

 

Avicii

28 éves korában vesztette életét a svéd DJ, Avicii.
1989.09.08. – 2018.04.20.

 

Hivatalos születési név:
  9       5    9      = 23 = 5
Tim Bergling  = 62 = 8
2 4    2 973 57 = 39 = 12 = 3
A mindennapokban használatos név, ez a fontos:
1  9 99 = 28 = 10 = 1
Avicii = 35 = 8 
  4  3   = 7

Használd az ingyenes Számmisztikai Kalkulátort!

A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a
személyiségünk alapjait.


Tim Bergling Sorsmisszió száma: 1989.09.08. = 44 = 8


A numerológia az asztrológia társtudománya, tehát minden szám egy bolygót jelent: sorsunk, személyiségünk, jellemvonásaink…

Tim Bergling Sorsmisszió száma: 44 = 8

A 8-as szám a numerológiában a Mars bolygó. Aki bármelyik hónapban 08., 17=8., 26=8 -án született,vagy a Sorsmisszió száma 8-as, ez a leggyorsabb szám: akaraterő, harciasság, szenvedély, önérvényesítés, teremtő, alkotó erő, a legerősebb karrierszám.

Ebből neki 3 db is volt, háromszoros alkotó energia, lehetőség az érvényesüléshez! Sorsmisszió számként és Születésnapi számként pedig nagyon erősek ezek a számok, energiák.

A Nyolcasok bármiben tudnak karriert csinálni.
(A 8-as hiánya az önérvényesítő képesség hiányát jelenti.)

Nézzük először a művésznevét. Ennél jobbat nem lehet választani!
1  9  99 = 28 = 10 = 1 – kreativitás, ego
Avicii = 35 = 8
  4  3   = 7 – céltudatosság, elvárások
Az egyik legjobb, legszerencsésebb szám. A 3-5-8 így együtt a pénz számai! A név többi eredő energiája sem lehet erősebb!
A gond többek között az eredeti név!
 
  9       5    9   = 23 = 5 – szerencsés, de nem egy határozott személyiség.

Tim Bergling = 62 = 8 – érvényesülés, pénzteremtés, de érzelmi alapon.

2 4   2 973 57 = 39 = 12 = 3 – jó kifejező képesség, túlzott érzékenység.

A numerológiában minden számot a maga helyén értelmezünk (ezért is könnyebben megtanulható).
Idézem „ A Sorsunk a Számokban ” című könyvemből, a részletek:

Magánhangzók értéke: 23 = 5

Szerencsés szám. Mindig megkapja másoktól a fejlődéséhez szükséges lehetőségeket. A 2-es a beleérzőképesség, 3-as a nyitottság.Vannak intuíciói, benne van a külvilágnak való megfelelés, de rugalmas. Kellemes, érdekes, szórakoztató emberek. Nagyon jól ki tudja fejezni magát, kereskedőnek, politikusnak, tanárnak, művésznek is jó. Nem kell megdolgoznia az életért. Elől van a Kettes, ami egyfajta szűrést, jó fantáziát, nagyobb mélységet ad. Legnagyobb hibája, hogy annyi minden érdekli, hogy mindig felszínes marad. Névszámként nem szerencsés. Hajlamos a túlzásokra, szélhámosság is lehet belőle. Nem kitartó, nem tud megfelelni a társadalmi elvárásoknak. (Som Lajos = 23 =5, született: 1947.10.01.= 23=5).

Mássalhangzók értéke: 39 = 12 = 3

Két véglet között létezik. Szerencsés, mert nyitott és barátkozó, de borzasztóan érzékeny. Benne van a zsörtölődés, nagyon meg tud sértődni. El is különül, nem lehet rányitni az ajtót. Karrier szám. Nagyon jók az intuíciói. A művészvilágban, a médiában a helye. Népszerű, kitűnő szervező. Függetlensége, aktivitása, mozgékonysága miatt nem könnyű a párkapcsolata.

Teljes névszám: 62 = 8

Együtt érző, segítőkész, nagyon jók az intuíciói. Hűségesebb, mint a 26-os, de iszonyatosan tapadós, kötődős típus, nagyon erős birtoklási vágy van benne. Rossz társulásokat jelent, mint a fordítottja (26), és általában rosszul is választ párt. Makacsabb, még jobban ragaszkodik saját tévedéseihez, így válik igazi áldozattá, pedig magában kellene megtalálnia a harmóniát. A 6-os, 2-es együttállás nem túl jó: kiszámíthatatlan, sértődékeny, önigazoló, a kritikát egyáltalán nem fogadja el, ordítani is tud. Hirtelen döntéseket hoz, nem is tud róla, hogy milyen erőszakos. A numerológiában nem jó szám, óvatosságra int.

A születési számaink a személyiségünk alapjait, ösztönös képességeinket, vágyainkat mutatják. Sorsmisszió száma: 44=8. Ebben a két db 4-es a numerológiában a Föld száma: koncentráció képesség, kritikai érzék, munkamánia, teljesítmény kényszer, tökéletesség mánia, de nem a pozitív gondolkodást segíti, Ez egy nagyon nagy belső fék a személyiségben: szorongás mindezek miatt. Egy képletben egy db 4-es elég!

A numerológiában a gyerekkori száma (a születés hónapja, szeptember) is az ezektől való félelmet jelzi.

Ráadásul Avicii az ugyan ilyen tulajdonságokkal rendelkező kemény, földies Szűz jegy szülötte!

( 08.09. önmagában nem egyszerű: Damu Roland: 09.08., Marion Cozma veszprémi kézilabdázó: 1982. 09.08. = 37=10=1 – meggyilkolták: 2009. február 8. – 9-es éve volt )

Avicii képletének elemzéséből még sok probléma látszik. A születési számokból hiányzó számok komoly problémát jeleznek, Jó, ha a névben ezek az energiák megjelennek, akár csak egy betű számértékében is, de egy részletes elemzés során mindenképpen beszélni kell róla.

Nincs 2-es: együttműködés problémája, együttműködött, de egy idő után hogyan élte meg, hogy együtt kellett működnie? Mert nem tudott nemet mondani.

Nincs 3-as: kommunikáció problémája (ettől még lehet kiváló művész), keveset nyilatkozott és nem sokat beszélt.

Nincs 5-ös: belső erő, hit, önbizalom, a személyiség, és a numeroszkóp középpontja.

Nincs 6-os: a boldogság képességének hiánya.

Nincs 7-es: érzelmi elfojtások lehetnek.

Ezek már tényleg a részletek, de fontos: a nevében nincs egyetlen 1-es számértékű betű sem (a,j,s - akaraterő). Ez sem a tudatosságát és a határozottságát erősíti.

 

Siker, pénz, csillogás…

Avicii - Wake Me Up:

 
Több mint másfél milliárd meghallgatás!!!

Ki tudott volna erre a népszerűségre, rajongásra és gázsira nemet mondani?

Nem hallgatott a megérzéseire, közben egy idő után nagyon jól tudta, hogy milyen őrült ez a tempó és hova vezet. Túlkésőn hagyta abba a koncertezést, kilépett a taposómalomból, de ilyenkor még jobban jönnek, jöttek is a pótszerek…

Nem kellett volna abbahagynia a koncertezést, csupán a menedzserének kellett volna nemet mondani, és egészséges arányokat meghatározni. Sajnos ehhez sem volt elég akaratereje.

Kilences éve volt, a lezárás és a megújulás lehetősége, a számvetés ideje. Hogyan tovább? Lehet ezt a sikert felülmúlni? Nem tudta, nem akarta megoldani, inkább véget vetett az életének.

Már nem volt képes új, inspiráló célokat kitűzni, megújulni, mert ilyen fiatalon, 28 évesen

Mindent elért!