Richard Ramirez

Richard Ramirez

2020. február 22.

Richard Ramirez 

Az Éjszakai lopakodó, sátánista sorozatgyilkos
A Mesterszámok veszélyei

1960.02.29. = 29 = 11 =2

Születési név:

 9  1    1 9 5  = 25 = 7
Richard Ramirez = 88 = 16 = 7
9 38 94 9 4 9 8 = 63 = 9

Sorsmisszió, Feladat száma: 1960.02.29. = 29 = 11 = 2

Használd az Ingyenes Számmisztikai kalkulátort! 

A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.

Sorsmisszió: 1960.02.29. =29 = 11 = 2

A 2-es a numerológiában a Hold száma: Segítőnek született, hogy másokkal együttműködjön és a Mesterszámaival is valami jót adjon a világnak.

A numerológia azért is jól használható tudomány, mert minden számot a maga helyén értelmezünk. Lásd alább részletesen a születésnap számát!

A numerológia az asztrológia társtudománya.

Richard Ramirez az érzékeny, álmodozásra hajlamos Halak jegy szülötte. A Halak jegy uralkodó bolygója a Jupiter: szerencsehozó, és a Neptunusz: érzelmek, képzelőerő, fantázia.

A numerológiában a Gyerekkori számunk a születés hónapja. A 02. február (11 = 2- november is), anyai dominancia, nehéz körülmények közé született, apja agresszív volt, ütötte, verte. 13 éves korában végignézte, ahogy unokatestvére megöli a feleségét, aki megtanította őt a lopakodó gyilkolásra.

Születésnapi száma 29 = 11 = 2 – Mesterszám – ebből kettő is van!

Idézem „A Sorsunk a Számokban” című könyvemből:

29 = 11 = 2 – Az egyik legbonyultabb szám.

Befogadó (2) és érzékeny (9). Az érzelmei rabja. Teljesen külön világban élnek, és ha a társadalmi elvárásokkal konfrontációba kerülnek, jó és rossz értelemben is végletessé válhatnak. Sok problémája lehet abból, ha túlzottan meg akarja mutatni magát – segítőnek született. Ettől még lehet nagyon sikeres, csak az a kérdés, miben?

Mindig konflikusba kerül az érzelmei miatt. Ha elárulják, nem tud megbocsátani. Okos, csak az érzelmi oldala van túldimenzionálva. Amit érez, az úgy van. Együttérző, viszi a másik csomagját is, segíteni akar, de tapadni tud, ami idegesítő. Mint a verkli: dől belőle ugyanaz a panaszáradat.

Fiatal korban pozícióhoz juthat, a 2-es anyagi dominanciája miatt, mert fontos neki az érdek. Ugyanakkor, csakis érzelmei okán, belemehet egy olyan kapcsolatba, amiből semmilyen anyagi haszna sincsen. Képes az érdekei ellen is megnyilvánulni, és ilyenkor bárkivel szembeszáll.

Anyagias, de nem szeret megdolgozni érte. A 11-es mesterszám dupla kreativitás, a két ego is! Rengeteg közöttük a művész, a felső világból szedik az információkat.

Nem tud a saját érzelmi drámájából kilépni. Minősít, de érzelmi alapon. Kibillent esetben meg tud zuhanni, akár öngyilkos, de gyilkos is lehet. Nagy az idegi megpróbáltatásuk, nehéz természetűek.

Nem jó szám a numerológiában. Rengeteg csalódást, elárultatást jelent mások által. Megbízhatatlan barátokat, titkos ellenségeket, balesetet, váratlan veszélyt, férfival kapcsolatos problémát jelez. Óvatosságra van szüksége!...

Születési név:

 9  1    1 9 5  = 25 = 7
Richard Ramirez = 88 = 16 = 7
9 38 94 9 4 9 8 = 63 = 9

A magánhangzók értéke (Belső én) 25 = 7 (a Szaturnusz száma).

Karriervágy, kitűnő elemző, képesség, a felszín alatti dolgokkal foglalkozás, titkok kutatása.

A Mássalhangzók értéke (Külső én) 63 = 9 (a Neptunusz száma).

Empatikus, segítőkész, így álcázza magát.

Teljes névszám: 88 = 16 = 7 – (Szaturnusz)

Szó szerint idézem „A Sorsunk a Számokban” című könyvemből:

88 - Mesterszám = dupla Mars – Csupán ezzel is lehet a végletek embere!

Hírhedt, vagy nagyon híres emberek száma, akik viszont a törvénnyel - így vagy úgy - szembekerülnek. Bűnözőként vagy ügyvédként válhat híressé. Az agresszív sportok és a veszély való neki, mert csak úgy érzi kipróbálva magát. Ő a nagy újrakezdő, akit ha felbosszantanak, fizikai erőszakra is képes. Nagy balesetveszéllyel kell számolnia, súlyos betegségekre is hajlamos, de persze csak akkor, ha nem azon az úton megy, ami neki való. Rendkívül anyagias, de az is biztos, hogy a maga műfajában, bármit is csinál, abban zseniális. Nagyon nehéz természet.”

Ő a sorozatgyilkolásban volt ”zseniális”!

A numerológiában a számok túlsúlya és a számok hiánya is kibillentséget jelent, problémára utal.

Richard Ramirez képletében a 2-es szám is nagyon erős. Egy férfi képletében ez különösen probléma. A sok érzelem nem a határozottságot erősíti, hanem a labilitást, kibillenthetőséget. Ezt a sok 9-es (3 db) érzelmi energiája még fokozza, és amivel ő érzelmileg azonosul, azért a végetekig elmegy.

A 7-es szám (Szaturnusz) erőssége a nevében érzelmi elfojtásokat, de keménységet jelent, tudja, mit akar. A 88-as Teljes névszáma: az van, amit ő akar, bármi áron.

Az R-betű a 18. betűje a Pithagoraszi abc-nek, a nevében ebből négy is van.

R = 18 = 9

Rendkívüli erejű és nagy frekvenciájú vibrálást jelent. A név kezdő betűjeként, vagy első mássalhangzóként túlérzékeny, de agresszivitásra is hajlamos egyéniséget mutat, akit nagyon könnyen ki lehet hozni a sodrából, nem tud uralkodni magán, és ilyenkor hihetetlen indulatok szabadulhatnak el.

Ha a névben többször fordul elő, ezek az energiák még hatványozottabban hatnak, és sokkal félelmetesebb veszélyeket rejtenek. Vagy egy világot megváltani akaró jogvédő, környezetvédő, békeharcos, hittérítő, vagy az ellentéte, egy félelmetes, rombolásra, elementáris pusztításra hajlamos, az igazságszolgáltatással nagyon hamar összeütközésbe kerülő bűnöző lehet belőle. Választania kell: miben akar „nagyot alkotni”.

Ramirez tárgyalása 1988. július 22-én kezdődött. Az első napon a sorozatgyilkos azt kiabálta:

Üdvözlégy, Sátán!

- miközben egy pentagramot rajzolt a levegőbe.

Richard Ramirezt 1989. szeptember 20-án elítélték 13 gyilkosság, 5 gyilkossági kísérlet, 11 szexuális támadás és 14 betörés miatt, de a feltételezések szerint sokkal több lehetett a számláján. Már gyerekkorában megtanulta a gyilkolást. Az áldozatait meg is erőszakolta.

A férfi sosem bánta meg a tetteit.