Nőnapra szeretettel 1-9-ig!

Nőnapra szeretettel 1-9-ig!

2022. március 08.
 
 

Nőnapra szeretettel 1-9-ig!

Megtudhatod, mit érez egy férfi,

ha megismer téged?

Először számold ki a Sorsmisszió számod. Add össze a születési számaid egyenként és a kapott kétjegyű számot összeadással egyszerűsítsd egy számjegyre.

Példa: 1979.05.25.= 38=11=2, vagy 1989.06.13.=37=10=1

A kétjegyű születésnap számot is egy számjegyre egyszerűsítjük, példa: 19=10=1, 29=11=2, 30=3..., 26=8…

Sorsmisszió szám 1, születésnap szám 01. 10. 19. 28.

A férfinak nagyon a topon kell lennie, mert egy erős, határozott, tüzes, tudatos, vezető típusú nőt vonzott be. Viszont segíthetsz neki abban, hogy férfiként végre megtanulja, mi a feladata, a határozottság, döntésképesség, felelősség vállalás -, hogy fel lehessen rá nézni. Ha kiveszed a kezéből az irányítást és uralkodni fogsz rajta, annak nem fog örülni és jöhet a következő.

Sorsmisszió szám 2, születésnap szám: 02. 11. 20. 29.

Kedves, alkalmazkodó, odaadó, gyengéd, érzékeny, figyelmes vagy, szerencsés a férfi, ha téged hozott neki az élet. Mindig a szemébe nézel, teli vagy szeretettel, de vigyázz, ha megkedvelted, ne öntsd rá rögtön az érzelmeid, mert ez először sok lehet neki. Legyen végre önbizalmad, hogy megbízhass benne, mert probléma, ha előtérbe kerül a benned lévő féltékenység és birtoklási vágy.

Sorsmisszió szám 3, születésnap szám: 03. 12. 21. 30.

Biztosan felkelted minden férfi figyelmét. Okos, mozgékony, csinos, kihívó vagy, nagyon jó a beszélőkéd és a humorod is és a legmodernebb technikát használod. Akkor kap esélyt a férfi, ha benne is meg vannak ezek a tulajdonságok. Nagyon fontos neked a társasági élet, a kapcsolatok, mindig mozgásban vagy. A munkádban is a siker motivál. A férfinak akkor lehet hosszú távon esélye, ha bírja veled a tempót (a szexben is).

Sorsmisszió szám 4, születésnap szám: 04. 13. 22. 31.

Kiváló ízlésű, tökéletesen elegáns úrinő vagy. Ez probléma is lehet, hiszen aki a külvilág felé a tökéletességet mutatja, valószínűleg nem kicsik az elvárásai, tehát a férfinak is mindenben tökéletesnek kell lennie. Ez lehet jó hír annak, akinek esélyt adsz. Viszont légy rugalmas, felszabadult és főleg optimista, hogy felismerd, az élet arról szól, hogy jól érezzük magunkat.

Sorsmisszió szám 5, születésnap szám 05. 14. 23.

Fel van adva a lecke a férfinak! Egy értelmes, szellemes, de nagyon független nővel hozta össze a sors, akinek a saját szellemi szabadsága a legfontosabb. Aki téged egy kicsit is birtokolni akarna, azt hamar le fogod rázni. Csak annak van esélye, aki bebizonyítja neked, hogy nálad is okosabb, bölcsebb, ő a legjobb pasi a környéken és még függetlenebb, mint te.

Sorsmisszió szám 6, születésnap szám: 06. 15. 24.

Olyan erős a vonzerőd, hogy akit kinézel magadnak, az nem menekül. Nagyon szép vagy, kedves is. Barátságos, szeretetteljes, segítőkész, nagy ajándék vagy minden férfinak. Azt a férfit keresed, aki a sorsát határozottan a kezében tartja, aki jó döntéseket hoz. Tehát, ha mellette minden szempontból biztonságban érezheted magad, a legjobb feleség lesz belőled.

Sorsmisszió szám 7, születésnap szám: 07. 16.25.

Megtalálta férfi a Feladatot! Törheti a fejét, mire kiismerhet téged. Céltudatos, érdekes, humoros, különleges nőszemély vagy, aki a titokzatosságával és megfoghatatlanságával ejti rabul a férfit. Amikor komolyra fordul a kapcsolat, akkor derül ki, hogy mennyi érzelmet kaphat tőled. Ha biztosan szereted, ne félj sokkal jobban kimutatni az érzelmeid!

Sorsmisszió szám 8, születésnap szám: 08. 17. 26.

Egy tüzes, szenvedélyes nő, egy harcos amazon vagy. A férfinak ez nagy feladat, de nagy lehetőség előtt is áll. Fogd vissza magad, nehogy felcserélődjenek a szerepek. Higgy benne, lelkesítsd, hogy azzá válhasson, amivé válhatna! Általad lehet a szó legjobb értelmében az a férfi, akit elismernek és sikeres lesz, amit neked köszönhet.

Sorsmisszió szám 9, születésnap szám: 09. 18. 27.

A legérzelmesebb, legérzékenyebb, de maximalista típus is vagy, akinek, ha egy kedves férfi belépett az életébe, ha belé szerettél, mindened odaadod mert idealizálod és képes vagy eggyé olvadni vele. Viszont, akit tökéletesnek hisznek, annak mindig ilyennek kell lennie. Ez pedig a hétköznapokban nem nagyon szokott sikerülni, elszállhat az illúzió. Fogadd el, hogy a világ nem tökéletes!

www.kisszoltanzero.hu

Maradj otthon!

Tanulj otthon!

 

4 hónapos intenzív

online numerológia tanfolyam indul!

Azért intenzív, mert ez alatt a négy hónap alatt

egy hathónapos tanfolyam teljes

tudásanyagát megkaphatod!


2001-től, 22. éve tanítom a numerológiát.

 

A 4 hónapos tanfolyam március 16-án

szerdán indul.

Havi két alkalommal 17:00 - 21:00-ig.


További alkalmak: március 30., április 13. és 27.,

május 11. és 25., június 08. és 22.

További információ és jelentkezés a webináriumra