Mi várható 2019-ben? - Személyes évek

Mi várható 2019-ben?

Mi várható 2019-ben? - Személyes évek

2018. december 07.

Mi várható 2019-ben?

 

 2019 = 2+0+1+9 = 12 = 3 – Merkúr - Kapcsolat

 

A mi személyes életünkben is mindig vannak fontos feladataink. Jó, ha tudjuk, hogy életünk melyik szakaszában járunk, mire számíthatunk, mire kell odafigyelnünk, ezt a születési számainkból kiszámítható Személyes évekből tudhatjuk meg.


Személyes évek

 

A Személyes Év kiszámításához három adat szükséges:
1. A születés hónapja
2. A születés napja
3. Az adott év naptári száma

 

Nagyon fontos: a Személyes Évünk mindig a születés napjától, a következő év születés napjáig tart!
 

Amennyiben az adott naptári évben még nem volt a születésnapunk,
akkor az előző évet 2018=11=2, kell figyelembe venni!

 
Vegyünk egy példát:
Számítsuk ki annak az egyénnek a személyes évét, aki május 26-án született a 2019-es évi születésnapjáig, ami május 25-én fejeződik be.

Az újabb személyes év számára 2018. május 26-án kezdődött és 2019. május 25-ig tart.

Tehát:
Születés hónapja: (május) 5
Születés napja: (26) 8
Naptári év: 2018 = 11 = 2

A számítás: 5+8+2 = 15= 6-os személyes év, 2019. május 26-án kezdődik az 7-es számú személyes éve.


Kilenc számunk van, és kilencféle személyes évet különböztetünk meg.
 

A Személyes Évek ismertetése röviden most következik, amelyből megtudhatod, hogy az életed melyik területével kell foglalkoznod, milyen feladatokra, sorseseményekre, nehézségre vagy jó lehetőségekre számíthatsz.

1-es számú Személyes Év:
A legjobb év, mert az újrakezdés lehetőségét jelenti. Akkor sikerülhet jól, ha nincsenek az életünkben olyan dolgok, amelyek akadályoznának bennünket (Lásd: 9-es év). Új munkakört, új megbízást, nagyobb fizetést kaphatunk. Kockáztassunk bátran! Az 1-es Évben kötött párkapcsolatok tartósak, akár házasságot vagy gyermekáldást is hozhat. Kilenc évenként van ilyen jó évünk ezért fontos, hogy jól használjuk ki ennek az időszaknak a lehetőségeit.

2-es számú Személyes Év:
A 2-es évben rengeteg akadályt kell leküzdeni. Oda kell figyelni a részletekre, és nézzünk a hátunk mögé. A Kettes Év férfi családtagjainkkal kapcsolatos problémákat hozhat. Anyagias év, kölcsön adott pénzek befolyhatnak, érdemes takarékoskodni, befektetni. Ez a Személyes Év alkalmas az ötletek kidolgozására, és ha másokkal együttműködünk, sikereket érhetünk el.

3-as számú Személyes Év:
Ebben az időszakban az egyén kisugárzása és hatékonysága a többszörösére nő. Ösztönösen vidámabbak, felszabadultabbak leszünk. Még a visszahúzódóbb természetűek is sokkal nyitottabbá válnak. A Hármas év sikert hoz olyan területen, ahol nem is gondolnánk. Segítőket találhatsz. Költözésre, utazásra, eljegyzésre, házasságkötésre, de akár gyermek születésére is számíthatunk.

4-es számú Személyes Év:
Az egyik legnehezebb év a párkapcsolat, a munka és az anyagiak terén, de nem reménytelen. Rengeteg erőfeszítést, nehézséget hoz, és a szerencse sem segít. Mindent precízen ki kell dolgozni, különösen a jogi ügyekre kell odafigyelni! Tudatosan vállaljunk nehézségeket, feladatokat, hozzunk anyagi áldozatokat, és mindezt tekintsük befektetésnek. Törődjünk többet ránk szoruló szeretteinkkel.

5-es számú Személyes Év:
Az egyik legjobb indulatú, legjobb rezgésű év, de zűrzavaros, kiszámíthatatlan, nem lehet tudni, mi mért történik velünk. Hosszú távú terveket ne készítsünk, hagyjuk magunkat sodortatni az árral. A rendkívül sok esemény miatt háttérbe szorulhat a család, hanyagolhatjuk a barátokat. A munkahelyen nem szabad felmondani, ne dőljünk be a csábító ígéreteknek, mert nagy csalódás lehet belőle.

6-es számú Személyes Év:
A Hatos Év a családról, az érzelmekről, a barátságról, a szerelemről szól. Felerősödik a szexuális kisugárzásunk, nagy hatással vagyunk a másik nemre. Az ebben az esztendőben kötött párkapcsolatok, és a barátságok is tartósak. A párkapcsolatban, ha feltűnik egy harmadik személy, azt komolyan kell venni. A problémák felerősödhetnek, érzelmi válságok alakulhatnak ki. Költés lehet vagy lakásfelújítás. Anyagilag sem könnyű ez az év.

7-es számú Személyes Év:
Ez az év az önelemzésnek és a szellemi elmélyülésnek az ideje. Gondoljuk át eddigi életünket, tanuljunk a hibáinkból. Anyagilag semmi jóra ne számíthatunk. Érdemes hosszú távú terveket készíteni. A tudatos áldozat hozatalra kell késznek lennünk! Kiváló időszak a böjtölésre, fogyókúrára. Nem a nagy szenvedélyek jellemzik ezt az évet, de azért kialakulhat egy szellemi-lelki párkapcsolat.

8-es számú Személyes Év:
A karrier és az anyagi gyarapodás éve. Veszélye, hogy óriási a pörgés, a jót és a rosszat aránytalanul kapjuk. A magánélet és a karrier ellentétesen működik, tehát dönteni kell, melyik a fontosabb.  Gyümölcsöző üzleti érdekkapcsolatok jöhetnek létre, viszont, ha rosszra használtuk a lehetőségeinket, hamar jön a büntetés. A Nyolcas Év a nagy sorstalálkozások éve, eljöhet a nagy Ő.

9-es számú Személyes Év:
Kiszámíthatatlan a rezgése, anyagilag sem könnyű ez az év, érzelmileg sebes és viharos. Nagy érzelmi csalódásokat élhetünk meg, akire nincs szükségünk, kimutatja a foga fehérjét. Itt az idő, hogy megújítsuk a párkapcsolatunkat. A Sors tiszta helyzetet teremt. Az élet minden területén a nagytakarítás ideje azért, hogy az 1-es évet tiszta lappal kezdhessük.