Mi a házasságuk esélye?

Mi a házasságuk esélye?

2018. május 25.

Richard Gere harmadszor is megnősült.
32 évvel fiatalabb a felesége.

 

Hivatalos név:
   9   1       9  1   7   5 5 = 37 = 10 = 1 
Richard Tiffany Gere = 105 = 6
9 38  94  2 66 5     7 9  = 68 = 14 = 5
A mindennapokban használatos név, ez a fontos:
   9   1        5 5 = 20 = 2 
Richard Gere = 69 = 15 = 6 született 1949.08.31. = 35 = 8
9 38   94 7   9  = 49 = 13 = 4 
Hivatalos név:
1  5 1       1     1 91  9  1     1  91    1  35  6  =  55 = 10 = 1
Alejandra María Silva García Baquero  = 136  = 10 = 1
  3 1   549  4    9   1  34   7   93   2   8    9   = 81 = 9
A mindennapokban használatos név, ez a fontos:
 1  5  1     1    9  1  = 18  =  9
 Alejandra Silva  = 48 = 12 = 3 – született: 1983.02.16. = 30 = 3
  3  1  549   1  34   = 30 = 3                                     

Használd az ingyenes Számmisztikai Kalkulátort!

A születési számaink és az ebből kiszámított
Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.

Richard Gere Sorsmisszió száma: 1949.08.31. = 35 = 8

Az egyik legerősebb karrierszám (8-as a Mars), nagyon szerencsés, készen kapja a lehetőségeket. A 3-5-8 - a pénz száma, ezzel nem kell megdolgozni az életért. Népszerű, mert nem olyan szembetűnő a hatalomvágya, nem kell annyira törtetnie, átgázolni másokon.

Alejandra Silva - született 1983.02.16. = 30 = 3

A 3-as szám a numerológiában a Merkúr bolygó: a Kapcsolat, a kommunikáció száma, sikerorientált, független személyiség, kiváló kifejezőképesség, népszerűséggel jár, Tanítónak vagy Szórakoztatónak született. Számára a Siker és a népszerűség a legfontosabb.

A párkapcsolati összehasonlítást először a Sorsmisszió szám és a Születésnap száma alapján kezdjük.
Idézem „ A Sorsunk a Számokban ” című könyvemből, a részletek:
 
A Sorsmisszió szám alapján: 8-as férfi – 3-as nő

”Elvileg, két rendkívül ambiciózus, mozgalmas életet élő személyiség találkozása hatalmas érzelmi energiákat, szenvedélyeket szabadít fel. Ugyanakkor továbbra is mindketten sikeresek akarnak lenni, ez nagyon fontos mindkettőjük számára… ”

Itt már fontos a korkülönbség. Gere már túl van a Zeniten, és az a bizonyos fordulatszám nem olyan, mint 30 évvel ezelőtt. Nincs is rá szüksége, mert már nagyon sok mindent elért. Természetesen vannak céljai a karrierben, de valószínűleg nem abban a tempóban éli az életét, mint Alejandra. Ugyan akkor egy ilyen életvidám, tüzes hölgy biztosan felpörgeti.

”… A napi feladatok viszont annyira kimeríthetik őket, hogy ha végre találkoznak, remélhetőleg még egymás társaságát is képesek élvezni. Eddig minden jó, de ha mégis egyszer úgy gondolják, hogy eljött a családalapítás ideje, ez egy 3-as nőnek sokkal nagyobb feladatot jelent, mint karrier, hiszen egy teljesen más élethelyzetet kell megoldania, és ebben kell jól éreznie magát. Családanya lesz és feleség, nőnek is kell maradnia. Nem könnyű, de ha érdekli a feladat, vagyis ha kihívásnak tekinti talán ezt is meg tudja oldani. ”

A Születésnap szám alapján: 4-es férfi – 7-es nő

Miben és hogyan lehetne ideális társa egy 7-es nő egy 4-es férfinak? Nagyon sok közös vonás, tulajdonság szimpatikussá teheti őket egymás szemében. Többek között: a racionalitás, a logikus gondolkozás, a céltudatosság és az igényesség. Fontos a karrier, az anyagiak megteremtése, a jó életszínvonal. Igen magasak az elvárásaik másokkal, és saját magukkal szemben is, folyamatosan bizonyítani akarják, hogy átlagon felül tudnak teljesíteni.

Mindkettőjüknek megvan a saját érdeklődési köre is, és jól teszik, ha hagynak is időt erre egymásnak, mert egy 7-es nőnek is szüksége van arra, hogy néha félrevonuljon. Nincs is ezzel semmi baj, viszont nagyon fontos, hogy amikor együtt vannak, akkor képesek legyenek felszabadultan, örülni annak, amit elértek, és annak is, hogy ők ketten, nem csak külön-külön, hanem főleg együtt, milyen szuper emberek.

Nézzük a Férfi oldalt!


Gere eredeti nevében megtalálható a gondolatok eredetisége, a karriervágy, önbizalom és az önérvényesítő képesség, de érdekes, egy női név is benne van: Tiffany

A mindennapokban használt neve: Richard Gere viszont ennek a tökéletes ellentéte! Amikor egy férfi képletében a Belső én (magánhangzók értéke) 20=2, az maga a bizonytalanság.

A 2-es a Hold, együttérzés, érzelmesség, segítségnyújtás, szellemiség is lehet (buddhista és karitatív) de nőies energia a zéróval a sokszorosára felerősítve. A személyiségben ez nem a határozottságot, hanem az együttműködést, elfogadást és a döntésképtelenséget is jelentheti.

A Teljes névszáma: 69 = 15 = 6 (6-os a Vénusz) – szintén sok nőies, érzelmi energia, tuti párkapcsolati probléma, ez a harmadik házassága!

A Külső én (mássalhangzók értéke) 49=13=4 – jó hozzáállás a munkában, alkalmazkodás.

Ez is lehet a siker titka, és egy jó Sorsmisszió számmal (35=8) kell születni!

Minden energia!

Egy intelligens, de érzelmes, érzékeny, bizonytalan férfi (aki világsztár is lehet), mindig erős nőt kap.


Nézzük a Női oldalt!


A lehetséges problémák:
Aki bármelyik hónapban 16-án született (7-es – Szaturnusz magas szellemi szám), céltudatos, jó humorú, üzleti érzékkel rendelkező, de érzelmileg egy meglehetősen zárkózott személyiség. Egy nő esetében ez nem jó és a Sorsmisszió száma szerint is eleve független személyiség.

Az eredeti, születéskor kapott (nem rövid) nevében nagyon erős 1-esek vannak, egyszerűen fogalmazva, kreatív, nagyon okos, de az van, amit ő akar! Lásd feljebb!

A mindennapokban használatos neve szerencsére valamivel „szelídebb”, de egyáltalán nem gyenge!

A numerológia az asztrológiánál viszonylag egyszerűbb szimbólum rendszer, ezért könnyebben megtanulható. Ha ránézünk egy képletre (numeroszkóp), és csupa páratlan számot látunk, ami férfias energia, már látható, hogy az illető egy nagyon független személyiség. Alejandra pedig eleve egy nagyon erős személyiség!


További probléma!


A betűk számértékei is árnyalják, színezik, súlyozzák a képletet. Az ő esetében az eredeti nevében 11 db 1-es értékű betű (a,j, s – egó hegyek!), és a használt nevében 6 db, az akaraterőt és a függetlenséget erősítik a személyiségében.

A Vízöntő jegy szülötte, amely talán a legfüggetlenebb jegy: különlegesség, másság, függetlenség, szabadság, világmegváltás. Alejandra „csak” publicista, újságíró, üzletasszony, emellett emberjogi aktivista. Különlegesség, másság: A numerológiai életciklus számítások szerint ebben az életszakaszában idősebb párkapcsolat lehetséges. Megszerezte, megkapta, ez is különleges.

Alejandrának előző házasságából van egy gyermeke, tehát a korlátot (a Vízöntőnek ez korlát) már teljesítette. A Richard Gere-rel való lelkes egymásra találás után viszont jönnek a mindennapok és itt derül ki, hogy mi lehet ennek a kapcsolatnak a jövője. Amennyiben két-három éven belül lesz közös gyermekük, ez adhat a párkapcsolatuknak további esélyt, hiszen ez az összetartozásukat erősítheti. Alejandra, ha csak kiélvezi egy világhírű sztárral való együttélés örömét és nem lesz közös gyermekük, ha továbbra is a saját karrierjét építi, nem fog sokáig tartani.

Richard Gere, mint látható, elfogadó, együttműködő tud lenni. Kérdés, hogy meddig? Persze fontosak a látszatok, és neki is lehetnek titkai…
 

Használd az ingyenes Számmisztikai Kalkulátort!