Máté Péter

Máté Péter

2023. február 11.

Máté Péter

Énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek. A legrangosabb könnyűzenei díj róla van elnevezve..

1947.02.04. = 27 = 9

Születési név:

 1 5  5 5   = 16 = 7
Máté Péter  = 40 = 4
4 2  7 2 9  = 24 = 6

Sorsmisszió, Feladat száma: 1947.02.04. = 27 = 9

Használd az Ingyenes Számmisztikai kalkulátort! 

A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.

Sorsmisszió, Feladat száma: 1947.02.04. = 27 = 9

9 = Neptunusz, a világot tökéletesíteni, ez a feladata. A legmagasabb szellemi szám. A Művészi kifejezőképesség vonal (3-6-9) csúcsszáma. Együtt érző, jóindulatú, intuitív, álmodozó személyiség. A tökéletességet keresi, a békére vágyik, barátnak kiváló, tud azonosulni mások problémáival, képes önzetlenül segíteni. Önfeláldozó vagy áldozat?

A numerológia az asztrológia társtudománya.

Máté Péter a levegős Vízöntő jegy szülötte, a Szaturnusz és az Uránusz uralma alatt: Céltudatosság, karriervágy, újítás, forradalmiság, különlegesség, másként gondolkodás, világmegváltás, nála a zenében.

A numerológiában a Gyerekkori számunk a születés hónapja. A 2-es gyerekkor (február, november), a tapasztalat szerint anyai dominanciát jelent, mert az apai minta valamiért nem elég erős. Nem az önbizalmat erősíti.

Születésnap száma: 04. (a Föld száma)

Racionalitás, kitartás, koncentrációképesség, ezért is lehetett ilyen kiváló zongorista


Születési név:

 1 5  5 5   = 16 = 7
Máté Péter  = 40 = 4
4 2  7 2 9  = 24 = 6

 

A magánhangzók értéke (Belső én) = 16 = 7 (a Szaturnusz száma).

Kiváló elemző, analizáló képesség, céltudatosság, karriervágy, pesszimizmus.

A Mássalhangzók értéke (Külső én) 24 = 6 (a Vénusz száma).

Barátságos, barátkozó, együttműködő, segítőkész.

Teljes névszám: 40 = 4 (Föld)

Magas elvárások első sorban magával, de másokkal szemben is a zéró által felerősítve. A tökéletességre törekszik, mindig bizonyítani akar.

A numerológiában a számok túlsúlya és a számok hiánya is kibillentséget jelent, problémára utal.

Máté Péter képletében nagyon sok az érzelmi energia 2-es Hold, a 9-es Sorsmisszió száma fantasztikus magasságokba repíti, ugyan akkor az Anyagi világ, Földhöz kötöttség vonala (1-4-7) is nagyon erős, amivel az álmait le tudta hozni a földre. A számok-energiák hiánya (3,5,6,8) viszont komoly problémákra utal.

A 3-as (Merkúr) hiánya a talán szelíd, szerény, nem mindig határozott kommunikáció, de ez a legkisebb gond.

Az 5-ös (Jupiter tüzes bolygó) – belső erő, hit, optimizmus, az igazi önbizalom, már komoly probléma, amelyet 2-3 betű számértéke nem tud pótolni.

A 8-as (Mars, tüzes bolygó) az erős akarat, az önérvényesítő képesség, és végül a 6-os (Vénusz) hiánya a boldogság képességének problémájára utal. Ilyen energiák nélkül semmi nem működik eléggé az életben.

Ha sok a föld (4-7) és sok a víz (2,9), abból sár lesz, Lefordítva, ezek az energiák inkább a pesszimizmust erősítik a személyiségében.

A láncdohányzás és a sok whisky pótcselekvés, súlyos belső önelfogadási problémákra utal.

A Karthagoval 1983-ban életünk legnagyobb sikerét értük el,

a Requiemmel, amelyet Ő hangszerelt nagyzenekarra, megnyertük a Villachi (Ausztria) Nemzetközi Dalfesztivált. Természetesen Péter is ott volt, ott örült velünk.

37 évet élt. Egy zseniális tehetséggel megáldott zenészt, egy kedves, barátságos, nagyon jó embert, barátot, veszítettünk el, de a fantasztikus slágereit itt hagyta nekünk, amelyek örökké velünk élnek.

2022. Máté Péter tiszteletére

Máté Péter díj 2021.