Mariah Carey

 Mariah Carey

Mariah Carey

2023. március 27.
 

Mariah Carey

Ötszörös Grammy-díjas amerikai pop - és R&B
énekesnő, dalszerző, színésznő.
Az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója.

1969.03.27. = 37 = 10 = 1

Születési név:

 1 91   1 57 = 24 = 6
Mariah Carey = 57 = 12 = 3
4 9  8 3 9   = 33 = 6

Sorsmisszió, Feladat száma: 1969.03.27. = 37 = 10 = 1


Használd az Ingyenes Számmisztikai kalkulátort! 


A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.

Sorsmisszió, Feladat száma: 1969.03.27. = 37 = 10 = 1

Az 1-es a numerológiában a Nap száma:

Feladata, hogy kreativitásával, szellemi hozzáadott értékeivel segítse elő a világ fejlődését. Született Vezető. Tudja, mit akar. A vezetésre, a tökéletességre törekszik.

A numerológia az asztrológia társtudománya.

Mariah Carey a tüzes, harcos, vezetésre törekvő Kos jegy szülötte, a Mars uralma alatt.

A numerológiában a Gyerekkori számunk a születés hónapja. A december 12 = 3, az egyik legjobb gyerekkor, bár a szülei hároméves korában elváltak. Anyja operaénekesnő. Már korán felfigyelt lánya tehetségére, aki a középiskolában már többet volt a stúdióban, mint az iskolában.

Születésnap száma: 27. (a Neptunusz száma)

A legmagasabb szellemi szám. A Művészi kifejezőképesség vonal (3-6-9) csúcsszáma. Együtt érző, jóindulatú, intuitív, álmodozó, kitűnő képzelőerővel rendelkező személyiség. A tökéletességet keresi, a békére vágyik, barátnak is kiváló, tud azonosulni mások problémáival.


Születési név:

 1 91   1 57 = 24 = 6
Mariah Carey = 57 = 12 = 3
4 9  8 3 9   = 33 = 6

A magánhangzók értéke (Belső én) = 24 = 6 (a Vénusz száma).

Nagyon fontos az anyagi és érzelmi biztonság. A békére, a harmóniára törekszik.

A Mássalhangzók értéke (Külső én) 33 = 6 (a Vénusz száma).

Kedves, barátságos, barátkozó, nyitott, együttműködő, segítőkész, őszinte ember, azt mutatja a külvilág felé, amit belül és érez-gondol.

Teljes névszám: 57 = 12 = 3 (Merkúr)

Kiváló kifejezőképesség, népszerűség, fontos a karrier, a pozíció, mozgalmas, változatos élet, sok utazással.

A numerológiában a számok túlsúlya és a számok hiánya is kibillentséget jelent, problémára utal.

Mariah Carey képletében a tudatosság mellett, nagyon sok az érzelmi energia is. 2-es Hold, a 6-os belső- és külső én, a 27 = 9-es születésnap száma fantasztikus művészi magasságokba repíti, de az Anyagi világ, Földhöz kötöttség vonala (1-4-7) is erős, 3 db 1-es – ego, akaraterő, 2 db 7-es céltudatosság. A 4-es realitás, néha biztosan hiányzik, de nem kell félteni, van személyzete, menedzsmentje, aki az adminisztrációt és a logisztikát intézi, hogy ő csak azzal foglalkozzon, amitől ilyen sikeres lehet.

Az 5-ös (Jupiter tüzes bolygó) hiánya – belső erő, hit, optimizmus, az igazi önbizalom, már komolyabb probléma, amelyet a teljes névszáma (57 = 12 = 3) és egy betű számértéke nem tudja teljesen pótolni.

Bár időnként fellépett, a lámpaláz is megakadályozta abban, hogy nagyobb turnéra induljon. Emiatt pletykák keltek szárnyra, hogy nagy hangterjedelme, öt oktáv, nem valódi, csak a stúdióban hozzák létre. Első, nagy nyilvánosságot kapó fellépése az MTV Unplugged tévéműsor keretén belül volt 1992-ben; ekkor sikerült leküzdenie lámpalázát, és bizonyítania, hogy valóban képes ilyen fantasztikusan énekelni. Ez a siker végre igazi önbizalmat adott neki.

A 8-as (Mars) hiánya, az önérvényesítő képesség, problémájára utal. Szinte minden dalának, világsikereinek ő a szerzője. A szerzői jogdíjaiból az unokáinak sem lesznek anyagi gondjai.


Gyermekeivel

Többen felhívták rá a figyelmet, hogy nagy riválisaitól, Whitney Houstontól és Celin Diontól eltérően Carey saját maga írja a dalait. 

Carey volt az első előadó, akinek első öt kislemeze mind vezette

a Billboard Hot 100 slágerlistát;

A Billboard magazin szerint ő az 1990-es évek legsikeresebb amerikai énekese, a 100 legsikeresebb előadót felsoroló Billboard-listán az 5. helyre került.

Carey több jótékonysági szervezetet is támogat, köztük az egyik a Fresh Air Fund, mellyel már az 1990-es évek eleje óta együttműködik. A szervezettel együtt alapította a róla elnevezett Camp Mariah tábort a New York állambeli Fishkillben. A tábor célja, hogy lehetőséget nyújtson gyerekeknek a művészet és karrierlehetőségek megismerésére. 

Az ifjúságért végzett jótékonysági munkájáért a Kongresszustól is díjat kapott (Congressional Horizon Award). Szintén támogatja a Make-a-Wish Foundationt, amely halálos betegségekkel küzdő gyermekek kívánságait teljesíti. 2006 novemberében az alapítvány is díjazta ezért.