Madonna 60 éves!

Madonna 60 éves!

Madonna 60 éves!

2018. augusztus 28.

A Mesterszám működik!

Az igazi tehetség mindig utat tör magának!

A világ legsikeresebb rock énekesnője.

Születési név:

    1  6     1   639  5   9  6   5 = 51 = 6
Madonna Louise Ciccone = 87 = 15 = 6
4    4  55   3      1   3  33 5   = 36 = 9

A művésznév:

    1  6     1 = 8
Madonna = 26 = 8 Született 1958.08.16. = 38 = 11 = 2
4    4   55  = 18 = 9

Használd az Ingyenes Számmisztikai kalkulátort!

A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.


Madonna Sorsmisszió száma: 1958.08.16. = 38 = 11 = 2

Segítőnek született! A 2-es a numerológiában a Hold száma: befogadás, nőiesség, együttműködés…
A numerológia az asztrológia társtudománya.

Madonna az Oroszlán jegy szülötte, kreativitás, vezetői ambíció, akaraterő, uralkodás. Aki nőként a Napját éli (1-es), és nem a Holdját a horoszkópban, annak eszébe sem jut, nem érdekli, hogy mi is az a 2-es Sorsmisszió szám.

A numerológiában a Gyerekkori számunk a születés hónapja. A 8-as (augusztus) Mars, a legnehezebb gyerekkor, de nagyon hamar, egy életre megtanulja a harciasságot, küzdőképességet.

Születésnapi száma (16 = 7): Kőkeményen céltudatos, magas szellemi szám, anyagi szemlélettel, karriervággyal, üzleti érzékkel, racionalitással, nem az érzelmek kimutatása a jellemző.

A Magánhangzók értéke (Belső én) a Sorsmisszió szám felsőbb oktávja: 51 = 6, harmóniára törekszik, de egy hadvezér lendületével, energiájával.

A Teljes névszám (az összes betű számértéke): 87 = 15 = 6
 

Ennek a típusnak talán az a legfontosabb, hogy legyen valaki, legyen pozíciója. Biztos, hogy a párja sem lehet akárki, mert nagyon nagyok az elvárásai mindennel és mindenkivel szemben. Nagyon jó emberismerő, semmi sem maradhat titokban előtte. Sokféle szellemi érdeklődése, analitikus képessége van. Agresszivitása sokkal jobban elfojtott, mint a többi nyolcvanas számé, de van benne, és bár sokáig tűr, de ha kitör, akkor félelmetes. Barátságos ember benyomását kelti, de sejteni, érezni lehet, hogy különleges energiákkal, átlagon felüli képességekkel rendelkezik.

A mássalhangzók értéke 36 = 9, a Madonna névben is: amilyennek mutatja magát. Együtt érző, empatikus, de sokkal könnyebb karitatívnak lenni, örökbe fogadni, együttérzést mutatni a külvilág felé, mint hosszasan odafigyelni a házastársul választott férfira.

Egyik házasságáról később azt nyilatkozta: „Teljesen a karrierem megszállottja voltam és nem álltam készen arra, hogy nagylelkű legyek bármilyen formában is.” – Tehát csak a saját karierrje volt számára a legfontosabb, minden más előtt. Ezzel egy férfi, még Sean Penn és Guy Ritchie sem tudott mit kezdeni. (Mint ahogy Brad Pitt sem Angelina Jolie-val.)

Guy Ritchie pedig úgy érezte, hogy az ő karrierje háttérbe szorul a feleségével szemben. Jól érezte.
A Madonna művésznév is a karrier felé repíti, 8-as a magánhangzók értéke, Mars: önérvényesítés, Teljes névszámként pedig hatalmas pénzteremtő képesség, ő a világ leggazdagabb énekesnője!

A numerógia egy nagyon jól használható tudomány, szimbólum rendszer. Amikor csak ránézünk egy képletre és látjuk, hogy a születési dátumban ennyi gyors szám van, 4 db 1-es, kreativitás, egó és 3-db 8-as, Mars erő, harcosság, már rögtön látszik, hogy a karrierrel nem lehet probléma, sőt, mint látható, számára csak ez a fontos.

A Mesterszám működik!
A numerológiában a 11-es Mesterszám. Amikor valaki már fiatalon bizonyítja, hogy átlagon felüli képességekkel rendelkezik, akkor nem egyszerűsítjük tovább. Lásd: Barack Obama: 1961.08.04=29=11=2

Madonna egyszerűen zseniális! Nyolc gyerekes szegény családba született, ő is bizonyítja: Az igazi tehetség mindig utat tör magának!

A 38=11=2 Sorsmisszió számmal az illető nem látja be, hogy Segítőnek született. Persze nem is érdekli, nem szorult rá. Egy ilyen erős nővel pedig hosszabb távon egyetlen férfi sem tud mit kezdeni, de ez Madonnának egyáltalán nem okoz gondot. Mindig talál magának egy helyes fiút a tánckarból.

Jómagam 18 éve tanítom a numerológiát,
feleségem Simonyi Éva 15 éve tanítja az asztrológiát.