Harrison Ford

Harrison Ford

Harrison Ford

2022. július 19.

Harrison Ford

80 éves a világ egyik legsikeresebb színésze.

(Han Solo, Indiana Jones …)

1942.07.13. = 27 = 9

Születési név:

 1  9 6   6   = 22 = 4
Harrison Ford = 73 = 10 = 1   
8 99 1 5 6 94 = 51 = 6

Sorsmisszió, Feladat száma: 1942.07.13. = 27 = 9

Használd az Ingyenes Számmisztikai kalkulátort! 

A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.

Sorsmisszió, Feladat száma: 1942.07.13. = 27 = 9

A 9-es a Neptunusz száma. A legmagasabb szellemi szám, a Művészi kifejezőképesség (3-6-9) csúcsszáma. A legérzékenyebb személyiségtípus, szellemi erővel, tökéletesítési hajlammal. Mindenhez ért, bármit hamar megtanul. Mivel nem volt elégedett a felkínált szerepekkel, Ford hivatásos áccsá képezte saját magát, hogy jobban el tudja tartani akkori feleségét és két kisfiát. A helyi könyvtárból kölcsönzött szakkönyvekből sajátította el a mesterséget, néhány asztalosmunkája ma is Hollywood Hills környékének részét képezi. Szakmájának köszönhetően háttérmunkásként dolgozhatott a népszerű Te Doors együttesnél, napozóágyat épített Sally Kellermannek és hangstúdiót Sergio Mendesnek.

A numerológia az asztrológia társtudománya.

Harrison Ford a vizes Rák jegy szülötte a Hold uralma alatt: gondoskodás, érzelmek, fontos a család, hogy szükség legyen rá.

A numerológiában a Gyerekkori számunk a születés hónapja. A 7. július, anyai dominanciát jelent. Anyja háztartásbeli, korábban rádiós színésznő. Apja reklámszakember, korábban színész. A családban nincs igazi harmónia. A biztonság hiánya miatt némi érzelmi visszafogottság, érzelmi elfojtás lehetséges, de ettől legfeljebb titokzatosabbnak tűnik.

Születésnapi száma 13 = 4.

Kemény, anyagias karrierszám, realitásérzékkel, megvalósító erővel. A céljaiért mindent megtesz.

Születési név:

 1  9 6   6   = 22 = 4
Harrison Ford = 73 = 10 = 1  
8 99 1 5 6 94 = 51 = 6

A magánhangzók értéke (Belső én) 22 = 4 (Föld).

22 = 4 – Mesterszám. A 4-es miatt, mások eredeti ötleteinek magas színvonalú megvalósítása, kivitelezése. 22 – a két Hold: intuíció, érzékenység, médiumitás, átlagon felüli intelligencia.

A Mássalhangzók értéke (Külső én) 51 = 6 (Vénusz). A kapcsolatokban harmóniára törekszik, kedves, megnyerő, segítőkész, optimista.

(Ez az eset is visszaigazolja a tapasztalataimat: Leggyakrabban a Külső én (mássalhangzók értéke) egyezik meg a horoszkópban az aszcendenssel. Harrison Fordnak Mérleg aszcendense van. A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, ami a 6-os szám a numerológiában.)

Teljes névszám: 73 = 10 = 1a Nap száma

Céltudatos vezetőként jelenik meg a külvilágban, ha bárhova belép, magára vonja mások tekintetét.

(Jupiteri arcforma – a legjobb.)

A numerológiában a számok túlsúlya és a számok hiánya is kibillentséget jelent, problémára utal.

Harrison Ford képletében a Földhöz kötöttség - Anyagi világ vonala (1-4-7) a legerősebb. A 27 = 9 Sorsmisszió számával együtt: képzelő erő, fantázia, szellemi erő, az álmait le tudja, le is tudta hozni a földre.

A 6-os szám (Vénusz) hiánya a boldogság képességének problémájára utal. A 3 db 6-os értékű (O, F) – betű és az 51 = 6-os külső én, attól a perctől kezdve biztosan pótolhatja, amikor megkapta első olyan szerepét, ami meghozta számára a világsikert.

Az 8-as szám (Mars) hiánya: az önérvényesítő képességgel lehet problémája. A névben az eső magánhangzót, mássalhangzót (H betű) erősebbnek tekintjük, de ez sem pótolja a születési dátumból hiányzó 8-ast. Azért nem kell félteni!


 

Harrison Ford Legismertebb szerepei a vagány, cinikus űrpilóta, Han Solo az eredeti Csillagok háborúja trilógiában, és a kalandvágyó régészprofesszor, Dr. Henry „Indiana” Jones Jr. az Indiana Jones-filmsorozatban.

Fél évszázadot átölelő karrierje során olyan népszerű filmekben játszott még, mint a Szárnyas fejvadász, A szökevény vagy Az elnök különgépe.

Az Empire magazin Fordot első helyre sorolta a minden idők 100 legnagyobb filmsztárját számba vevő listáján. 2010-zel bezárólag filmjei 3,4 milliárd dollárt hoztak az amerikai jegypénztáraknál, míg világviszonylatban ez az összeg megközelíti a 6 milliárdot. Ezzel Ford a 3. legnagyobb box office-sztár Észak-Amerikában Tom Hanks és Eddy Murphy mögött.

A Nemzeti Filmarchívumba öt filmjét választotta be a Egyesült Államok

Nemzeti Filmmegőrzési Bizottsága.

2022. szeptemberben indulnak online és személyes

numerológia és asztrológia tanfolyamok!

Információk a honlapomon:
https://kisszoltanzero.hu/tanfolyamok