A zsenialitás számai

A zsenialitás számai

2018. május 06.

A világ legokosabb embere (?)

 

Stephen Hawking

 

Hivatalos születési név:
    5    5       9 91       1     9   = 39 = 12 = 3
Stephen William Hawking = 104 = 5
12 78   5 5  33   4  8   52  57 = 65 = 11 =2
A mindennapokban használatos név, ez a fontos:
   5     5      1     9   = 20 = 2
Stephen Hawking = 70 = 7 - 1942.01.08. = 25 = 7
12 78   5 8   52  57 = 50 = 5

Használd az ingyenes Számmisztikai Kalkulátort!


A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a
személyiségünk alapjait.


Stephen Hawking Sorsmisszió száma: 1942.01.08.= 25 = 7

A nuemrológia az asztrológia társtudománya, tehát minden szám egy bolygót jelent: sorsunk, személyiségünk, jellemvonásaink…

A Bak jegy uralkodó bolygója ugyan az a Szaturnusz, mint a numerológiában Stephen Hawking Sorsmisszió száma 25= 7.

A 7-es szám a numerológiában a Szaturnusz bolygó: a szűkítés, keretek, korlátok, a karma, feladat, Idő, magas szellemi szám, kitűnő elemző, analizáló képességgel, Szellemi Vezetőnek született.

Aki bármelyik hónapban 08., 17=8., 26=8 - án született, ez a Mars, a leggyorsabb szám: akaraterő, harciasság, önérvényesítés, teremtő erő, a legerősebb karrierszám. Ez a nagyon földies, rendkívül céltudatos Bak jegyben még erősebb.

Stephen William Hawking eredeti nevét tekintve egyértelműen nagyon okos, a Belső én, a (magánhangzók értéke): 39 = 12 = – Merkúr, a gondolat ereje és egy racionális, de életvidám, pozitív hozzáállás a világhoz.

A Külső én (mássalhangzók értéke), harmóniára törekvő együttműködést mutat: 65=11=2, a Teljes névszámában: 104 =5 pedig benne van a siker, egészséges akaraterővel, a népszerűség és elismertség lehetőségével. Tehát ezzel a névvel sikerre van-volt ítélve.

Stephen Hawking név viszont szinte teljesen más, ezzel ellentétes személyiséget és sorsot mutat. A Belső én 20=2 – Hold, együttműködés, de bizonytalanság, a Külső én 50 =5, Jupiter, ez jó, mert legalább optimizmust mutat, a Teljes névszáma viszont 70 = 7 az eredeti nevének tökéletes ellentéte! Ez az egyik legnehezebb karmikus szám, a Szaturnusz a zéróval felerősítve!

A 7-es Sorsmisszió számnál is már eleve vigyázni kell, meg kell fontolnia a döntéseit, különben hamar megkapja az akadályokat, a leállítást.
 

„A Sorsunk a Számokban” című könyvemből:


Minden 70-essel kezdődő számra jellemző:

Nagyfokú visszafogottságot, lassítást és nehéz akadályokat jelent. Az ilyen névszámú emberek viszont magas szellemiséggel, talán egy kicsit kevesebb gyakorlati érzékkel rendelkeznek, mintha külön világban élnének, filozofikus alkatúak.

Ha mégis rosszul döntenének, vagyis ha a döntésük nem a lelkük fejlődését szolgálja, akkor a Sors rögtön közbelép és felállítja az akadályokat. Nagyon jó tanítók és szellemi vezetők lehetnek ezért. Ahogy szokták mondani: nagy terheket csak a kiválasztottak kapnak, mindig annyit, amennyit elbírnak.

70 = 7

A legmagasabb szempontból jelenti a misztériumot és a halált, ami átvitt értelemben az átváltozást és a megújulást, a legmagasabb szintű fejlődést jelenti. Az illetőnek többszörösen meg kell halnia önmaga számára, tehát többszöri nagy váltás, újrakezdés következik be az életében. Egyáltalán nem negatív értelmű halál. Tény, hogy a karrier szempontjából nem túl kedvező, mert ha hibázik, akár egy kicsit is, máris kapja a korlátokat. Tízszeres megtapasztalást jelent. Nem könnyű szám, nem biztos, hogy nagy sikerek kísérik, de ha rátalál az igazi útra, olyan sokat tud fejlődni, mint kevesen mások. Minden 70-esnek nagyfokú óvatosságra, körültekintésre van szüksége. Meg kell fontolnia döntéseit!

Wikipédia: „Habár állapota ellenére sok évet élt meg, a mozgás- és beszédképessége hamar gyengülni kezdett. Kezdetben bottal járt, de 1969 óta tolószékbe kényszerült. (7-es személyes évében!) Folyamatos állapotromlása miatt 1974-ben már képtelen volt önállóan enni. Kezdetben az egyetemi tanítványok voltak segítségére, majd 1980-tól részidőben hivatalos ápolók is segítették, 1985-ös műtétje óta teljes egészében ápolói segítséggel élt.”

https://hu.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking

A 7-es az anyagi világ csúcsszáma (1-4-7), de a sokféle szellemi érdeklődés miatt benne van a spirituális út lehetősége is (spirituális vonal: 7-8-9).

Sorsmisszió száma: 25=7
… Bármilyen irányba is megy, találkozik az okkultizmussal és beépíti az életébe. A nehézségeket, főleg ifjú korában kapja, de később, ha kialakul a személyisége, biztosan érvényesül.

Stephen Hawking már fiatal korában megkapta a nem is akármilyen nehézségeket, ennek ellenére tudományos munkássága meghozta számára a nemzetközi hírnevet is.

Wikipédia: „Habár korábban összeegyeztethetőnek tartotta a modern fizika és a „Teremtő” gondolatát, 2010-ben megjelent könyvében, a „The Grand Design”-ben kifejti, hogy Isten nem teremthette a világot. Úgy véli, az ősrobbanás a fizika törvényeinek elkerülhetetlen következménye volt. „

Tehát, ha Isten nem teremthette a világot, akkor Isten nem a Teremtő, a Mindenható, vagyis nincs?

Láttam egy róla készített portréfilmet, amelyben arra a következtetésre jutott, hogy végül is, … tulajdonképpen csak ez az egy életünk van!

Sajnálatos, hogy az anyagi világban és az anyagban való hitében, ilyen makacs, merev volt. Pedig a rugalmasság lett volna számára a megoldás, az eredeti neve: Stephen William Hawking = 104 =5

Sorsmisszió száma: 25=7

… Bármilyen irányba is megy, találkozik az okkultizmussal és beépíti az életébe.” Megkapta a lehetőséget, de ő a kivétel. Neki ez nem sikerült. Kár, mert lehet, hogy sokkal többet adhatott volna a világnak.

70=7

Egy személyes tapasztalat. Édesapám Doktor Kiss Endre = 70=7 – 90 évig élt. A hetvenes éveiben már lehatárolta magát, az utolsó 20 évében süket volt. Nem akarta meghallani a változásra hívó hangokat. Stephen Hawking sem.

Már az egyiptomiak is úgy gondolták, hitték, tudták, hogy a lélek egy Precessziós Idő alatt (25.920 év) 700-szor reinkarnálódik.

Nagy terheket csak a kiválasztottak kapnak, mindig annyit, amennyit elbírnak.

1942.01.08. - 2018. március 14. – 2-es év, 5. hónap, 1-es nap.

Már tudja, hogy nincs vége! Legközelebb…