A legnépszerűbb keresztnevek a számmisztika szerint

A legnépszerűbb keresztnevek a számmisztika szerint

2019. június 29.

A legnépszerűbb keresztnevek a

 

számmisztika szerint

 

Numerológiai szempontból a keresztnevünk a személyiségünk nagyon fontos része: megmutatja, miként élünk a sors adta lehetőségeinkkel. Lássuk, hogy milyen energiákat hordoznak a legnépszerűbb keresztnevek!

Az új családtag érkezését sokszor hosszas tervezgetés előzi meg: vajon milyen keresztnevet kapjon a kicsi? Mi illene a vezetéknevéhez, hogy lehet majd becézni, melyik az a változat, ami gyerekkorban és később, felnőttként is szép, kedves, megfelelő?

Évről évre változik a trend, hogy mely nevek számítanak divatosnak. Van, aki ódzkodik az idegen hangzástól, míg más épp ellenkezőleg, szívesen ad különleges nevet a kisbabájának. Egy biztos, alaposan meg kell fontolni a döntést: a keresztnév végigkíséri tulajdonosa életét!

A számmisztika szerint a név betűi energiát hordoznak, ami alapvetően befolyásolja az illető jellemét, és árulkodik arról, hogyan reagál a külvilágból jövő lehetőségekre, hogyan oldja meg azokat, mit képvisel. Azt is megmutatja, hogy az illető hogyan tudja születési dátuma által jelzett tehetségét, tudását, képességeit a külvilágban hasznosítani, érvényesíteni.

Lássuk, miről árulkodnak a 2018-as esztendő legnépszerűbb nevei!

A legnépszerűbb keresztnevek számmisztikai elemzése

Vezetnek a Bencék és Hannák

A 2019-es eredményeket még nem ismerjük, de az előző esztendő kimutatásait már közzétette a Belügyminisztérium. A legtöbb kisbaba a Bence, illetve a Hanna nevet kapta, de a Máték és a Zoék sem sokkal maradtak le a sorban. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Dominikok és az Annák állhattak fel.

Íme a 2018-ban legnépszerűbb húsz férfi és húsz női keresztnév:

Használd az Ingyenes Számmisztikai kalkulátort!

Milyen energiát képvisel a keresztnév betűinek
egy számjegyre egyszerűsített értéke:

1 –Noel, Ádám, Péter, Marcell, Zoé, Luca, Jázmin, Lilla: Határozott, domináns, tudatos, vezető típusok. Mindig kézben tartják az irányítást, a közösségben ők a hangadók!

2 – Bence, Levente, Hanna, Dóra: Együttműködő, figyelmes, érzelmes, segítőkész alkatot sejtetnek ezek a nevek. Szívesen dolgoznak csapatban, empatikusan viszonyulnak másokhoz.

3 – Máté, Dominik, Áron, Benett, Anna, Nóra, Sára: Kommunikatív, jó felfogású, mozgékony, életvidám természetre utaló keresztnevek. Viselőjük a média területén kamatoztathatja a tehetségét.

4Milán, Dávid, Zsófia, Boglárka: Felelősségteljes, realista, megbízható alkatra utalnak a nevek betűi. Ha a gyermeknek ezek közül választunk nevet, biztosak lehetünk benne, hogy a jég hátán is megél majd!

5 – Emma, Léna, Mira: Pozitív kisugárzás, rugalmas, optimista személyiség, ezt sugallják ezek a nevek. A gyermek rendelkezik majd a sikeres életúthoz szükséges pozitív hozzáállással.

6 – Lili, Gréta: Kedves, szimpatikus, segítőkész, barátságos természetet jeleznek. Előrevetítik a boldog, kiegyensúlyozott családi életet.

7 – Botond, Balázs, Maja, Dorina: Fegyelmezett, okos, kemény, céltudatos, kicsit zárkózott alkatra utalnak. Ha ezek közül választunk a gyermeknek, biztosak lehetünk benne, hogy meg tud majd küzdeni a sikerért.

8 – Kristóf, Laura, Fanni: Lendületes, akaratos, erőteljes temperamentumot sejtetnek. Felnőve jó eséllyel vezető pozícióban dolgoznak majd, vagy eredményes vállalkozást indítanak.

9 – Dániel, Olivér, Zalán, Zsombor, Tamás: Együtt érző, intellektuális, érzelmes, érzékeny alkatok. Komoly művészi ambíciót és eredményeket sejtet!

2019. szeptemberben indulnak online és személyes

numerológia és asztrológia tanfolyamok!

Információk a honlapomon:

https://kisszoltanzero.hu/tanfolyamok