Párkapcsolati esélyeink - Párkapcsolat: 1-es

Párkapcsolati esélyeink - Párkapcsolat: 1-es

2017. augusztus 23.

Új sorozat!

Párkapcsolati esélyeink

Milyen csodálatos a magyar nyelv: fele-ség, tehát semmiképpen nem egész! Mert a Férfi és a Nő együtt tudja az Egységet megteremteni és ketten Együtt Tökéletesek!

Az ember társas lény, de gondolkoztál már azon, hogy miért születtél férfinak, vagy nőnek?


Miért születtél férfinak?

A férfi karmikus küldetése, hogy a döntéseiért felvállalja a felelősséget, hogy határozott legyen, megállja a helyét az életben, családja anyagi biztonságának megteremtése az ő feladata.


Miért születtél nőnek?

A nő karmikus küldetése, hogy lelkesítő érzelmi támasza legyen a férfinak. Az otthon melegét kell megteremtenie (ez nem a mosás, főzés, takarítás, stb., az a bejárónő), ami az érzelmi gondoskodást, az együttműködést, a meleg szeretetet, azt a biztos hátteret jelenti, ami megsokszorozza a férfi energiáját.

 
Ebben a sorozatban mindenki megtalálhatja a párkapcsolati lehetőségeit, hogy a Születésnapunk száma és a Sorsmisszió számunk milyen esélyeket mutatnak, ha szeretnénk valakivel összekötni az életünket.

Mint tudjuk, a Születésnap száma a felnőttkori életünk lehetőségeit mutatja, valamint azt a munkaterületet, foglalkozást is, amiben a legtehetségesebbek vagyunk.

A Sorsmisszió számunk pedig a küldetésünket, feladatunkat és – a Születésnap számához hasonlóan –, a személyiségünk alapvető ösztönös jellemvonásait, genetikai kódunkat is mutatja.
 

Fontos tudnivaló!


Amikor egy képletben túlnyomórészt a páratlan (1,3,5,7,9) független számok dominálnak (a 8-as is független), már látni lehet, hogy az illetőnek nem lesz könnyű a párkapcsolata.

Amennyiben a képletben a páros számok (2,4,6) dominálnak, ez jó esélyeket jelent a párkapcsolat szempontjából.
 

Használd az ingyenes számmisztikai kalkulátort!


Ez az írás két személy párkapcsolati, együttélési lehetőségeiről szól, amely a numerológia tapasztalata szerint sok esetben lehet, hogy nem a legjobb esélyeket mutatja. A képlet ugyanis egy dolgot nem jelez, mégpedig azt, hogy a két személy a lelki és szellemi fejlődésben hol tart. Lehet, hogy tényleg éppen saját személyiségük okán még nem tudják megoldani azt a feladatot, amit az együttélés jelent. Ilyenkor, ha elválnak, ez nem a legvidámabb szakasza az életnek, a legfontosabb az, hogy mit tanultak az elkövetett hibáikból.

Azt ugye nem feltételezzük, hogy csakis a másik volt a hibás mindenben. Amennyiben az összehasonlítás nehézségeket mutat, egyáltalán nem kell megijedni, mert ha két ember tényleg szereti egymást, képesek odafigyelni a másik lelki szükségleteire, és az élet legnehezebb pillanataiban is mindig áthatja őket a szeretet és az összetartozás érzése, semmi nem választhatja el őket egymástól.

A párkapcsolat, mint az élet is, esély a boldogságra, mert nagyon sokat segíthetünk egymásnak a fejlődésben, de nem abban, hogy kritizáljuk a másikat, hanem, hogy hiszünk benne!

Nem baj, ha tudjuk: hosszútávon a közös célok (gyermekek, család, otthonteremtés, közös vállalkozás) adhatnak jó esélyt a párkapcsolatnak!

Két személyiség összehasonlítása következik, elsősorban a Születésnap egy számjegyre egyszerűsített száma alapján, de mindenképpen végezzük el az összehasonlítást a Sorsmisszió szám alapján is.
 

Használd az ingyenes számmisztikai kalkulátort!

 

Párkapcsolat: 1-es

A Születésnap száma 1, 10, 19, 28 vagy a Sorsmisszió szám 19 = 10 = 1, 28 = 10 = 1, 37 = 10 = 1, 46 =10 = 1.


Párkapcsolat: 1-es férfi – 1-es nő

Mindketten rendkívül önállóak, kreatívak, függetlenek, és rendelkeznek a vezetés képességével. Hosszú távon nem tudják elfogadni, hogy a másik domináljon, hogy ne a saját akarata érvényesüljön. Mindkét fél (ösztönösen) uralkodni akar a kapcsolatban. Túlságosan büszke és nem tud engedni, nem tud veszíteni, legalábbis vereségként éli meg, ha éppen nem az ő elképzelései szerint alakulnak a dolgok. Az állandó viták, harcok pedig könnyen váláshoz vezetnek. Ezért kell az 1-es nőnek okosnak és bölcsnek, tehát engedékenynek lennie. Tudnia kell, hogy a közös tervek megvalósításában az ő zseniális ötletei is benne vannak. Amit elérnek az ugyanúgy az ő sikere is, és így együtt nagyon sokra vihetik az életben! A férfi pedig örömmel vállalja a feladatot, a felelősséget, és boldog, hogy egy ilyen szuper emberrel él együtt, aki mint nő, nem csak a harmóniát teremti meg a családban, hanem alkotó, szellemi társra is talált benne.
 

Párkapcsolat: 1-es férfi – 2-es nő

Ideális kapcsolat, hiszen a férfi határozott egyénisége a párkapcsolatban is egyértelműen érvényesül. Fontos számára a biztonságnyújtás, a felelősség vállalása szeretteiért, és jogos igénye, hogy Napként szeretne ragyogni az otthonában. Egy 2-es nő pedig ösztönösen nem akar uralkodni, hanem sokkal inkább együttműködni, alkalmazkodni, együtt érezni. Nyugalomban, békében, harmóniában, szeretetben élni, és mindenek előtt, az otthonában gondoskodni a szeretteiről.


Párkapcsolat: 1-es férfi – 3-as nő

Az 1-es férfi szerepe nem kétséges, biztosan nagy szenvedélyek is működtetik a kapcsolatot. Egy 3-as nő sikerorientáltsága viszont igen erős, ez azt a problémát hozhatja, hogy kié a külvilágban, a társaságban a vezető szerep, mert a nő ösztönösen átveheti a szót és a szereplést, amitől a társa a háttérbe szorulhat, és nem fogja jól érezni magát. A flörtölés is belefér egy 3-as nő nyitottságába, vidámságába, ami szintén nem a kapcsolatot erősíti, így a féltékenység is felütheti a fejét. Talán egy közös vállalkozás lenne a legjobb megoldás erre a nem könnyű kapcsolatra, mert így folyamatosan kihasználhatnák a szellemi aktivitásukat, és közösen oldanák meg az élet kihívásait. A legnagyobb gond az, hogy mindketten túlságosan független személyiségek.


Párkapcsolat: 1-es férfi – 4-es nő

Nem a legkönnyebb kapcsolat, mert két erős, kemény egyéniségről van szó. Az 1-es férfinak is szüksége van elsősorban az érzelmi támogatásra, és ez jó ideig működik is a másik részéről. Egy 4-es nő biztosan jól vezeti a háztartást, kitűnő ízléssel teremti meg az otthonukban a harmóniát. Kötelességtudóan, mindent megtesz a családjáért, a gyermekeiért. Probléma akkor lehet, ha a saját személyiségében eleve kevéssé meglévő optimizmus és vidámság alábbhagy, ennek arányában kevesebb szenvedély lesz a kapcsolatban, és kevésbé működnek az érzelmek. Előtérbe kerülhet a 4-esekre jellemző túlzott pedantéria, racionalitás és kritikusság, elfogyhat az öröm az otthonban, ami sajnos nem segíti a párkapcsolat fejlődését.


Párkapcsolat: 1-es férfi – 5-ös nő

Nehéz a kapcsolat, mert mindkettő rendkívül független, energikus személyiség. Sziporkázó szellemiség és nagy vonzalom a kezdetekkor, ugyanakkor kérdés, hogy ez a hatalmas lendület meddig tud megmaradni. Nem a mély érzelmek tarthatják össze a kapcsolatot, hanem a közös szellemi érdeklődés, a karriervágy és a kalandvágy, amely mindkettőjükben egyaránt megvan. Egy 5-ös nőnek nem a háztartás az első. Persze megpróbál helytállni, de nagyon nehezen megy neki. Érzelmeket viszont nem tud adni, mert annál sokkal fontosabb a saját szellemi szabadsága, és függetlensége, és nem is lehet birtokolni, mert kimenekül a kapcsolatból.
 

Párkapcsolat: 1-es férfi – 6-os nő

Ideális kapcsolat. Az 1-es férfinak csakis ideális társa lehet egy olyan nő, akinek kiváló az ízlése és a harmóniateremtő képessége, és teli van szeretettel. Minden férfi egy ilyen élettárstól kaphatja a legtöbb segítséget, érzelmi támogatást, hiszen az 1-es férfi, a 6-os nő szemében a vágy felkeltője, ami nem csak a férfi vonzerejére, hanem a fényes karrier és az anyagi biztonság megteremtésének a lehetőségére is értendő.


Párkapcsolat: 1-es férfi – 7-es nő

Nem könnyű kapcsolat. Az 1-es férfi büszkesége és bizonyos szégyenlőssége okán nem tudja kimutatni az érzelmeit, de nem is ez a dolga. A 7-es nő viszont lehet, hogy érzelmileg nem eléggé nyitott ahhoz, hogy a párkapcsolatban az érzelmek, a megfelelő szinten működésben tartsák a kapcsolatot. A nő biztosan szereti a férfit, de nem biztos, hogy a másik is érzi, és ebből félreértettség és elhidegülés lehet egy idő után.


Párkapcsolat: 1-es férfi – 8-as nő

Mindent elsöprő szenvedély és hatalmas energiák működtetik a kapcsolatot. Két tüzes személyiség között viszont állandó lehet a szikrázás, ugyanis egyikük sem képes hosszabb időn keresztül együttműködni, elfogadni a másik irányítását, s főleg azt, hogy ne az ő akarata érvényesüljön, ezért nem könnyű ez a kapcsolat. Talán egy közös vállalkozásban kellene küzdeniük egymásért, ebben kellene kiélni ösztönös harciasságukat. Ami a legnehezebb egy 8-as nő számára: elfogadni, hogy nem ő a főnök.
 

Párkapcsolat: 1-es férfi – 9-es nő

A tűz és a víz találkozása e két személyiség esetében, amiből egy nagyon érdekesen működő szellemi kapcsolat is lehet. Az 1-es férfi aktivitása, mozgékonysága először nagyon izgalmas lehet egy 9-es nő számára, és lendületbe is hozhatja. Kérdés, hogy az 1-esre jellemző mozgalmas életvitel egy idő után nem lesz-e túlságosan fárasztó a 9-es nő számára, akinek szüksége van a nyugalomra, hogy néha visszavonuljon a saját világába, ahol végre egy kicsit független lehet. Biztosan próbál alkalmazkodni, odaadóan megfelelni a hitvesi és házastársi elvárásoknak, de nem könnyű neki. Fontos, hogy önfeláldozóan tegye mindezt, ne érezze magát a párkapcsolat és a család áldozatának.

A folytatáshoz iratkozz fel hírlevelemre ide kattintva.