Miben vagy a „legjobb”?

Miben vagy a „legjobb”?

2017. augusztus 04.

A numerológia (számmisztika) az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, és a név betűinek számértékéből (Pythagoraszi abc) következtet. Benne van sorsunk, feladatunk, jellemünk, valamint életünk hosszabb, rövidebb ciklusai, és sorsfordulóink is.

A képletben (numeroszkópban) minden számot, a Születési számainkat és a Nevünkben előforduló számokat is a maga helyén értelmezzük, ezért is könnyen megérthető és megtanulható a numerológia.

Használd az ingyenes Számmisztikai Kalkulátort! 

A számok szimbólum rendszerében minden szám egy bolygót jelent, ugyanazokat a bolygókat, és azok analógiáit, amit
a horoszkópban értelmezünk!

Azt is megtudhatod, melyik számhoz melyik asztrológiai jegy tartozik.

 
A legbüszkébb jegy az 1-es Nap - Oroszlán (tüzes jegy)
Mindig a középpontban lenni, az életet nagykanállal enni. „Bármi áron”, de a csúcson lenni, győzni és ragyogni, csak őt lehet és kell is csodálni.
 
A leggondoskodóbb a 2-es Hold - Rák (vizes jegy)
A család a legfontosabb, a múlt, a gyökerek. Akkor boldog, ha szükség van rá, és jönnek a gyerekek! „Őriz minden emléket”, érzelmeket, szerelmet.
 
A legrugalmasabb, legváltozékonyabb a 3-as Merkúr - Ikrek (levegős jegy)
Minden érdekli, mert kíváncsi, a megismerés hajtja. Népszerű sikeres és jól beszél, mindent és mindenkit kipróbál, majd „rugalmasan” továbblép.
 
A legkritikusabb a 4-es Föld - Szűz (földies jegy)
Analizálásban, elemzésben a „legkiválóbb”, de kinek jó az, ha soha semmi nem tökéletes? Emiatt szorongni, aggódni? Ez nem az öröm, lehet csalódni.
 
A legoptimistább, leglelkesebb az 5-ös Jupiter – Nyilas (tüzes jegy) 
Övé a tudás, nála a „Bölcsek köve”.  Nagyon tüzes, optimista, lelkes. Mindent megígér, de nem biztos, hogy úgy lesz, „túlzásokba eshet”.
 
A legbarátságosabb, legbékésebb a 6-os – ez a Vénusz, a Bika és a Mérleg jegy száma (előbbinél földies, utóbbinál levegős energia)
A 6-os – Bika a jegyek „legjobbika”! Ő a stabilitás, a nyugodt erő. Hegyeket tol arrébb, a biztonságáért mindent megtesz. Legfontosabb a harmónia, az élet élvezete.
A 6-os – Mérleg a legkedvesebb ember, de a feszültséget nem bírja, a békesség, biztonság, a legfontosabb. Ő a legjobb alkalmazkodó, mindenkinek „megfelelni képes”.
 
A legkitartóbb, legszívósabb jegy a 7-es Szaturnusz - Bak (földies jegy)
Nála a „célok”a legfontosabbak, amiért mindent meg is tesz. El is éri, azután jöhet a következő. Érzelmek nélkül, „a siker” mindenért kárpótol.
 
A legerősebb, legösztönösebb jegy a 8-as Mars - Kos (tüzes jegy)
Nála nincs lehetetlen, akaraterőben, lendületben nincs hiány. Tűzön-vízen keresztül eléri, amit kitűzött maga elé. Önérvényesítő képessége „kiváló”.
 
A legérzékenyebb és legszerencsésebb jegy a 9-es Neptunusz – Halak (vizes jegy)
A legnehezebb neki a mindennapok nyűge. Álmok, illúziók, menekülés a realitásból, a „tökéletesség keresése”, és mindig jön a kiábrándító valóság.
 
A legfüggetlenebb és legkülönlegesebb jegy (3+9=) a 12-es Uránusz - a Vízöntő (levegős jegy)
Számára elképzelhetetlen, hogy átlagos legyen, mindennel szemben áll, újat akar, forradalmár. A „világmegváltás és a függetlenség” a legfontosabb.
 
A legkeményebb és legszenvedélyesebb jegy (8+9=) a 17-es Plútó - Skorpió (vizes jegy)
Olyan mélyen senki nem érez, mint ő. Mindent akar, nincs középút a „végletek embere”, vagy nagyon pozitív vagy negatív. Utóbbit ki ne próbáld! 

Amennyiben tetszett ez az írás, lájkold az oldalam, vagy oszd meg barátaiddal:
https://www.facebook.com/zero.szammisztika/