Ki, mivel hódít?

Ki, mivel hódít?

Ki, mivel hódít?

2017. március 18.

Ki, mivel hódít?

Mindenkinek van egy stílusa, habitusa. Ez az írás ebből a szempontból nyújt információt, segítséget, egy kicsit lazábban.

A numerológiában minden szám egy bolygót jelent, és minden bolygó egy asztrológiai jegyhez kapcsolható, lásd a zárójelben. Tehát, ami az 1-es számra vonatkozik (Nap), az Oroszlán jegyre is jellemző…


A képletben (numeroszkópban) minden számot, a Születési számainkat és a Nevünkben előforduló számokat is a maga helyén értelmezzük, ezért is könnyen megérthető és megtanulható a numerológia.

Számold ki a Sorsmisszió számod: 1978.06. 25. = 38=11=2

Sorsmisszió 1

Önbizalomból, akaratból nincs hiány, meg is szerzi, amit akar, ő a nagy vadász. Nagyvonalú, lehengerlő, nem lehet, hogy nem az első, király vagy királynő. (Oroszlán)

Sorsmisszió 2

Udvarias, kedves, figyelmes, mindig a szemedbe néz, hamar elvarázsol. Bekerít az érzelmekkel, hódít, mint a Rákok. Ha szeret, akkor nagyon szeret, soha le nem rázod.

Sorsmisszió 3

Éles eszű, okos, kíváncsi és sármos, sikeres és vonzó, életvidám, bájos. A szövegével hódít, ha csodálod, még ott van, le is vesz a lábadról, kell a skalpod, gyorsan! (Ikrek, Vízöntő)

Sorsmisszió 4

Dolgozik a pénzért keményen. Pontos, megbízható, korrekt, ez a legfőbb erénye, és egy különleges finom elegancia, ezekkel hódít, így van esélye. (Szűz)

Sorsmisszió 5

Világmegváltás, humanizmus, szabadság és fennköltség, kitartóan optimista, benne van a bölcsesség. Tüzes, lelkes, jövőkép, a hite által szerencsés. (Nyilas)

Sorsmisszió 6

Finom a stílusa, kellemes a külső, kedélyes és kitartó, barátságos, meggyőz. Kitartóan udvarol, egyre többet rátesz, menekülni nincs esély, a vonzereje mágnes. (Bika, Mérleg)

Sorsmisszió 7

Éles eszű, jó humorú, szellemesen kísért, aztán mégis félrevonul, zárkózott és kimért. Te sem érted, ő sem érti, de rád talált és megszerez, titkosított érzelmeit egyszer majd megfejtheted. (Bak)

Sorsmisszió 8

Igazi harcos, szenvedélyes, kihívó, tüzes a tekintet, ő a hódító. Nagymenő és megküzd érted, ő a győztes, nincs esélyed. Elvarázsol, elszeret, másé többé nem leszel, ez lesz majd a végzeted. (Kos, Skorpió)

Sorsmisszió 9

Odaadó, együtt érző, nagyon kedves ember, de lemegy a Nap, ha kivárod, mert udvarolni nem mer. Tengernyi érzelem, nyugodt szellemi erő, hosszú távon elvarázsol, a lassú víz a nyerő. (Halak)

 

Amennyiben tetszett ez az írás, kérlek, lájkold az oldalam, vagy meg is oszthatod:
https://www.facebook.com/zero.szammisztika/

Baráti üdvözlettel: 


Kiss Zoltán Zéro
numerológus