8 - Kos – a Harcos

8 - Kos – a Harcos

8 - Kos – a Harcos

2017. április 10.

8 - Kos – a Harcos

(március 21. - április. 20.)

Születési Számaink és a Csillagjegyek kapcsolata

A numerológia (számmisztika) az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, és a név betűinek számértékéből (Pythagoraszi abc) következtet. Benne van sorsunk, feladatunk, jellemünk, valamint életünk hosszabb, rövidebb ciklusai, és sorsfordulóink is.

A képletben (numeroszkópban) minden számot, a Születési számainkat és a Nevünkben előforduló számokat is a maga helyén értelmezzük, ezért is könnyen megérthető és megtanulható a numerológia.

Akinek 8-as a Születésnap száma (08, 17=8, 26=8), vagy a név képletében található 8-as, azt ott kell figyelembe venni!

Használd az ingyenes Számmisztikai Kalkulátort!
https://www.facebook.com/zero.szammisztika/app/1416308588632863/

www.kisszoltanzero.hu

A számok szimbólum rendszerében minden szám egy bolygót jelent, ugyanazokat a bolygókat, és azok analógiáit, amit a horoszkópban értelmezünk!

A 8-as a numerológiában a Mars, a legerősebb karrier szám, az aktív, küzdőképes, tüzes Kos jegyhez kapcsolható. Tehát ami a numerológiában a 8-as számra vonatkozik, az ugyan úgy, a Kos jegyében születettekre is jellemző!

8 - Kos – a Harcos

(március 21. - április. 20.)

Gyorsaság, lendület, ösztönösség, anyagiasság, kockáztatás, balesetek, viták, harcok, sikerek, bukások.

Igazi ösztönember, kiváló üzleti érzékkel, problémamegoldó képességgel, akinek rendkívül fontosak az élet élvezete, az anyagiak megszerzése és a testi örömök.

Lendületes, dinamikus, személyiség mer kockáztatni, de csak nagyon ritkán és rövid ideig kerül nyugalmi-harmonikus állapotba. Ahány 8-as van a képletében, annyiszor kezdi újra az életét.

Erős az önérvényesítési képessége, számára a siker, a vezetés, a győzelem a legfontosabb. Nem tud veszíteni. Mindig ösztönösen cselekszik, hajlamos fejjel menni a falnak.

A márciusban született Kos jegyűek (március 21-től) nyitottabbak, tudatosak, aktívak.
Az áprilisban született Kosok (április 20-ig) kemények, küzdőképesek.

Amennyiben tetszett ez az írás, lájkolhatod az oldalam, vagy meg is oszthatod: https://www.facebook.com/zero.szammisztika/